Am testat Maybelline Superstay. Ce credem?

Publicat de Maria pe

Ușor de utilizat

Brandul vrea să faciliteze sesiunile de machiaj pentru toată lumea cu acest produs. Mini sticla este mai ușor de ținut. Nu aveți nevoie de o perie, doar pulverizați puțin pe deget, un burete sau direct pe piele. Îl poți răspândi în pace.

fond de ten maybelline-superstay-24h

În acest fel, puteți determina zonele care trebuie acoperite mai precis. Textura apei are de-a face cu ea. Nu este nici fluid, nici lipicios. Produsul este ușor de pus pe piele și este absorbit în câteva secunde.

Ambalajul acestei fundații ajută, de asemenea, la gestionarea mai bună a sumei care urmează să fie ridicată. Acest lucru vă va face fața să pară mai uniformă. Unii oameni tind să se aplice excesiv în anumite zone și lasă pete, straturi mai groase decât altele dificil de rafinat. Probabil că nu vi se va întâmpla cu Maybelline Superstay. Marca chiar susține că aplicarea acesteia pe față este la fel de ușoară ca aplicarea unei creme.

Forma tubului este practica

Apreciem formatul său. Fondul de ten se află într-o sticlă cu spray de sticlă care își prelungește viața. Are un capac care îl împiedică să păteze accidental interiorul kitului sau geantului dacă apăsați pe el.

Când vine vorba de alegerea nuanței potrivite pentru dvs., recipientul transparent este foarte practic. În felul acesta nu greșești. În comparație cu o sticlă compactă, sticla vă scutește de a fi necesar să o puneți oriunde atunci când o aplicați. Ocupă mai puțin spațiu pe dressing. În ceea ce privește volumul, acest articol de 30 ml conține mai mult material decât modelele care au aceeași dimensiune ca tuburile de ruj.

Vezi si:  Tot ce trebuie sa stii despre uleiul de argan

Mulți pasionați de machiaj consideră că sunt puțin scumpi, dar, întrucât durează mai mult și durează mai mult decât alții, își închid ochii de prețul său, care nu poate fi atins pentru unele bugete. Când ați folosit fundația, puteți recicla sticla pentru a turna parfum sau altceva în ea.

Culoare și textură

Bazele gamei nu sunt potrivite numai pentru vară în ceea ce privește ținuta. Nudul bej și variantele mai mult sau mai puțin întunecate corespund celor mai multe tenuri, bronzate sau nu. Prin urmare, o gamă întreagă este disponibilă pentru fiecare anotimp, indiferent de vară, de iarnă sau de toamnă. Toată lumea poate găsi culoarea ideală printre cele 7 culori disponibile.

Maybelline își transformă apoi produsul într-un public larg. Pentru a nu confunda culoarea, articolul este mai întunecat decât bejul deschis 020, în ciuda desemnării sale „fildeș.” Chiar și cei care spun că culoarea nu se potrivește cu culoarea naturală a pielii recunosc calitatea produsului și durabilitatea acestuia.

Grundul este potrivit pentru toate tipurile de piele, indiferent dacă este gras, normal sau uscat. Trebuie doar să urmați ordinea bazei, a fundației și a hidratantului după ce ați îndepărtat machiajul pentru a nu vă deteriora pielea și pentru a aprecia efectele acesteia.

Rezultate satisfăcătoare

Nu-l numiți Superstay degeaba. Într-adevăr, costumul său de 24 de ore i-a impresionat pe mulți. Potrivit utilizatorilor, această fundație rămâne intactă timp de 5 până la 6 ore, în ciuda căldurii scârțâitoare, în care transpirați în picături mari și de multe ori puneți o batistă pe față. Dacă nu o atingeți, vă puteți aștepta să rămână toată ziua. Acest lucru vă scutește că trebuie să mergeți la toaletă sau într-un loc discret în care vă puteți reîmprospăta și corecta anumite zone.

Vezi si:  Pareri crema antirid Chanel Le Lift

Comentariile lăsate aici și acolo atestă faptul că fundația este acoperită în mod corespunzător, fără ca fața să pară tencuită. Aderă bine la piele și asigură un rezultat natural. Puteți ascunde apoi cosuri și pori puțin prea evidenti.

Indiferent dacă sunteți la serviciu, la clasă, jucând sport sau pur și simplu faceți orice altceva faceți în fiecare zi, această referință Maybelline vă va păstra prezentabilă. Pentru un rezultat și mai bun, nu ezitați să combinați acest tratament cu pulbere de superstay și concepător din aceeași linie.

Confortabil de purtat

Produsul testat dermatologic nu are niciun motiv să ridice îndoieli în rândul consumatorilor. Corespunde diferitelor tipuri de piele. Nu provoacă mâncărimi sau alte reacții alergice.

Utilizatorii simt deja o senzație plăcută de moliciune atunci când sunt aplicați și când intră în contact cu pielea. Nu lasă un film sau un film gras, care se lipește de piele sau degetele.

Cu toate acestea, aveți grijă să nu-l puneți pe hainele voastre, pentru că unii oameni cred că Superstay este, de asemenea, dificil de eliminat. Cei care urăsc produsele care fac pielea să strălucească apreciază acest fond de ten matifiant. Acest tip maschează mai bine defectele faciale.

Ce mi-a placut:

Recipientul acestei fundații face apel la multe persoane din mai multe motive. Nu numai că este elegant și destul de voluminos, ci este și convenabil de utilizat și durează mai mult. De asemenea, este ușor de transportat, deoarece ocupă foarte puțin spațiu în geanta de machiaj.

Ce nu mi-a placut:

Deși acest primer este potrivit pentru mai multe tonuri de piele, nu este potrivit pentru tonuri foarte ușoare și părul blond. Această categorie de consumatori încurajează apoi marca să lucreze la ea.

Vezi si:  Ulei de cocos pentru dinti?

Dacă mergeți prin piață de sus în jos, veți constata că această fundație costă mult mai mult decât modelele de 2 sau 3 euro. Pe de altă parte, durabilitatea sa și multe alte calități eclipsează această sumă enormă în ochii unora.

Categorii: Ingrijire ten

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *