Beneficiile uleiului de ricin pentru barba

Publicat de Maria pe

Purtarea barbei aduce mult farmec unor bărbați. Desigur, trebuie să știi să ai grijă de ea, astfel încât să pară îngrijit și elegant. Îngrijirea acestui păr necesită mult mai mult decât ai putea crede. Uleiul obținut din uleiul de ricin te ajută să tratezi blând acest păr. Dar trebuie folosit corect pentru a obține un rezultat satisfăcător.

ulei de ricin pentru barba

Istoria acestui ulei

Acest ulei provine de la o plantă numită ulei de ricin și provine din Africa. Se obține prin presarea la rece a semințelor acestei flori. După finalizarea procesului de extracție, veți primi un lichid vâscos, bogat în acizi grași și vitamine.

Încă de la înființare, a fost folosit pentru tratarea părului, a scalpului și a părului. Proprietățile sale vindecătoare accelerează regenerarea, dar o fac și mai plăcută. Până în prezent, poate fi găsit în diverse saloane de înfrumusețare și farmacii din întreaga lume. Ei și-au democratizat rapid avantajele în toată lumea.

Ca produs natural, acest ulei este potrivit pentru toate tipurile de păr, indiferent dacă sunt drepte sau ondulate, blond, maro sau roșu. De asemenea, nu are efecte negative dacă nu s-au adăugat aditivi. Prin urmare, este potrivit pentru toate tipurile de piele, indiferent dacă pielea este grasă, uscată sau combinată.

Aplicați corect uleiul de ricin

Acest extract are o textură destul de uleioasă atunci când nu este amestecat cu alte produse. Prin urmare, aplicarea sa la barbă este destul de complicată. Desigur, există o modalitate de a vă face munca mai ușoară.

Vezi si:  Uleiul de ricin, un ulei miraculos pentru corp - adevăr sau legendă?

Dacă încălziți ușor acest ulei, îl puteți distribui mai ușor. Apoi puneți ceva pe degete și treceți-l peste scalp. Acest lucru va face cea mai mare parte a muncii. Folosiți un pieptene pentru a înmuia părul și a răspândi soluția. Acest lucru este potrivit în special pentru barbele lungi, deoarece acest instrument nu lasă un milimetru din barbă. Prin urmare, trebuie să cumpărați acest accesoriu pentru instrumentul specific pentru acea parte a corpului. Cu toate acestea, puteți folosi o perie dacă părul este încă suficient de scurt.

Datorită acestui tip de instrumente, veți masa ușor epiderma, astfel încât uleiul să pătrundă mai profund. Aceasta va garanta o eficiență mai bună, dar și un răspuns mai rapid.

Pentru a distribui corect tratamentul, utilizarea soluțiilor mai puțin vâscoase, de ex. preparat din nucă de cocos sau avocado, recomandat. Amestecul vă economisește timp, deoarece nu mai trebuie să îl încălziți. În plus, proprietățile vindecătoare ale altor lichide sunt adăugate la loțiunea de bază pentru a vă trata mai bine barba.

Beneficiile uleiului de ricin pentru barba ta

Uleiul de ricin și-a găsit locul în lumea frumuseții și a bunăstării timp de mai mulți ani. Are diverse beneficii pentru piele, păr, unghii și, de asemenea, pentru barbă.

Bogat în vitamina E, face părul mai moale și mai ușor de pieptănat. Tulpinile devin mai moi și sunt mult mai puțin rebele. Efectul de luciu se îmbunătățește datorită acestei componente și vă oferă un aspect mai sexy. Acizii grași esențiali conținuți în acest produs hrănesc și scalpul. Acest lucru întărește rădăcinile și previne căderea părului.

Vezi si:  Cel mai bun fond de ten

De asemenea, promovează creșterea. Dacă aveți probleme în această zonă, un ulei bun de ricin va stimula axul părului, oferind toți nutrienții necesari creșterii părului. De asemenea, face imaginea generală și mai densă. Ca să nu mai privești cu grijă pe bărbie.

Și dacă ai prea multe găuri în bară, acest produs va uni totul. Uleiul acționează asupra microcirculației pielii pentru a începe procesul de foliculi de păr. În consecință, părțile despărțite vor face loc pentru lăstari tineri.

Desigur, datorită acizilor grași 90%, acest tratament hidratează în profunzime. Acest lucru menține părul sănătos mult timp, chiar dacă îl folosești doar o dată sau de două ori pe săptămână.

Când trebuie să aplicați?

În general, oamenilor le este frică să-l folosească în cantități mari, de teamă de reacții adverse. Totuși, aceasta este greșeala de a nu face, deoarece nu vă va dăuna barba, chiar dacă o folosiți din abundență. Deci nu vă faceți griji dacă folosiți o mulțime de ele. Nu există o supradoză posibilă. Dimpotrivă, cu cât luați mai mult, cu atât sunteți mai bine.

În ceea ce privește frecvența de utilizare, nu uitați să o utilizați în mod regulat. Nu este indicat să o distribuiți dacă intenționați să ieșiți, deoarece vă va face să arătați gras și vă vor deranja în timpul zilei. În schimb, este recomandat să îl folosești seara înainte de a te culca. Acest lucru îi oferă suficient timp pentru a penetra pielea și părul. Eficiența sa va fi apoi garantată.

Desigur, nu trebuie să omiteți clătirea cu pas cu apă caldă pentru a scăpa de exces. Apoi adăugați puțin ulei de barbă pentru a-i da un parfum mic și a ieși la modă.

Vezi si:  Tot ce trebuie sa stii despre uleiul de argan

Cât de des ar trebui să-l folosesc?

Nu este întotdeauna ușor să planificați intervalele de aplicare, deoarece le puteți uita din cauza unui program ocupat sau din cauza oboselii. Pentru cei care doresc să-și vadă bărbile să crească rapid, de obicei este necesară o răspândire zilnică. Desigur, acest lucru este potrivit numai pentru persoanele care doresc să-și facă barba mai densă.

Cu toate acestea, dacă doriți să îmbunătățiți aspectul, vă recomandăm să-l utilizați de trei ori pe săptămână. Acest lucru permite scalpului și părului să se adapteze pentru a vă oferi un aspect mai clar, mai neted.

Desigur, o dată la 5 zile sau în fiecare weekend este suficient pentru a-ți arăta barba mai bine. Dar, după ce decideți să începeți, trebuie să continuați mult timp pentru că, dacă vă opriți după o lună, nu veți obține neapărat rezultatul dorit. Într-adevăr, utilizarea sa necesită sârguință și răbdare.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *