Beneficiile uleiului de ricin pentru gene

Publicat de Maria pe

Uleiul de ricin este unul dintre produsele cosmetice care inunda cel mai mult în prezent piața. Substanțele pur naturale care îl compun prezintă mai multe avantaje. De aceea este de interes deosebit. Aici vom discuta despre utilizarea lui pe gene.

ulei de ricin

Istoria uleiului de ricin

Înainte de a aplica un anumit produs de înfrumusețare pe corp sau față, este întotdeauna important să-i cunoaștem originea. Astfel poți evita surprize neplăcute sau reacții adverse neașteptate.

Uleiul de ricin este cunoscut pentru proprietățile „magice” de mii de ani. A fost fondată când Egiptul a strălucit sub stăpânirea Cleopatrei. Regina se spune că o folosește zilnic ca un demachiant de machiaj. A apreciat în mod deosebit beneficiile pentru piele. De atunci, utilizarea acestei esențe pentru a vindeca multe boli și corpul a devenit tot mai populară. Timp de secole și până acum, a fost întotdeauna una dintre primele recomandări ale specialiștilor în tratamentul creșterii părului.

Dar de unde vine? Provine dintr-o plantă tropicală africană cu același nume. Uneori poate crește până la zece metri înălțime și are fructe acoperite cu spini. În funcție de nivelul de maturitate, acestea pot fi roșii sau verzi. De asemenea, este important să știți că semințele nu sunt consumate. Cu toate acestea, este posibil să obțineți ulei vegetal din ele.

Din ce este făcut uleiul de ricin?

Pe piață, inevitabil veți întâlni două categorii de acest tip de produse: cele care provin dintr-un proces de rafinărie și cele care rezultă din presarea la rece. Dacă sunteți în căutarea unui produs de înaltă calitate, vă recomandăm să utilizați îngrijirea care rezultă din această a doua metodă, deoarece, odată rafinat, uleiul își pierde multe din proprietățile sale terapeutice. Pentru a vă ușura căutarea, veți găsi, de asemenea, o listă cu cele mai bune oferte din industrie.

Vezi si:  Beneficiile uleiului de ricin pentru barba

Un produs bun își derivă numeroasele avantaje din compoziția sa, care constă în principal din vitamina E, minerale și acizi grași. Acest lucru îi oferă, de asemenea, proprietăți eficiente în lupta împotriva bacteriilor.

Conform cercetărilor oamenilor de știință și testelor aprobate în mod repetat, acest lichid din plante oferă rezultate interesante în ceea ce privește creșterea părului pe fiecare parte a corpului sau pe față.

Pe lângă hidratare, ajută la întărirea structurii părului și la creșterea densității părului. După câteva săptămâni de utilizare, veți observa efecte relativ vizibile asupra zonelor tratate.

Când putem folosi acest ulei

Orice ai alege, este încă necesar să știi când să folosești produsul selectat pentru un beneficiu maxim.

Ca și în cazul majorității produselor de înfrumusețare, este cel mai eficient atunci când este distribuit seara. Experții și experții din industrie confirmă acest lucru. În opinia ei, este de preferat să le folosești pe genele noaptea, cu câteva ore înainte de culcare. Proprietățile sale de curățare îți eliberează genele de sub tensiunea elementelor cosmetice ale zilei, care saturează porii pielii tale și astfel limitează dezvoltarea părului tău.

În acest fel, uleiul pătrunde adânc în țesutul pielii tale, îl hrănește cu acizi grași și vitamina E și creează mediul potrivit pentru o mai bună creștere a părului. Când te trezești dimineața, trebuie doar să te clătești cu apă, fără a-ți trage genele și fără a le freca.

Cum se aplică uleiul pe gene: cum se face?

Pentru a profita din plin de acest produs pe genele dvs., trebuie să urmați câțiva pași. În primul rând, nu uitați că atunci când folosiți un produs de înfrumusețare, suprafața care trebuie tratată trebuie curățată și îngrijită bine. Pentru a face acest lucru, spălați-vă fața și asigurați-vă că ați eliminat toate reziduurile de machiaj, în special din zona ochilor.

Vezi si:  De ce uleiul de cocos nu este pentru orice tip de ten

Acest extract tinde să aibă o textură vâscoasă. Îl puteți extinde apoi cu degetele. Deși aceasta este o tehnică foarte practică, este una dintre cele mai ineficiente. De fapt, cu această metodă, este relativ dificil de măsurat cantitatea de esență care trebuie aplicată.

Pe de altă parte, puteți utiliza, de asemenea, un rimel sau o perie pentru dermatograf. Cu acest accesoriu, puteți evita deșeurile agitând peria puțin după ce ați înmuiat-o în ulei. Mișcările dvs. ar trebui să fie lente și sensibile pentru a nu vă intra în ochi, deoarece produsul provoacă o iritare extremă. Dacă obțineți ceva, clătiți-vă bine fața.

Timpul recomandat pentru efectuarea tuturor acestor operații este seara. În acest fel, proprietățile hrănitoare și hidratante ale uleiului sunt utilizate optim.

Alte beneficii

Dacă doriți să cumpărați un articol premium, iată o selecție a celor mai bune produse. Aici este propusă o mare categorie de oferte. Avantajele folosirii uleiului de ricin nu se aplică doar genelor. Poate fi folosit și pe sprâncene sau pentru îngrijirea părului. Barbatii il apreciaza si el pentru cresterea barba.

Acest produs are mai multe avantaje, indiferent dacă este folosit ca tratament pentru piele sau pentru păr. În multe cazuri, servește ca plastifiant, substanță nutritivă și barieră protectoare împotriva efectelor nocive ale bacteriilor și creșterii fungice. Este un analgezic și laxativ eficient care contribuie la drenaj și congestia limfatică. Cu alte cuvinte, poate fi folosit ca laxativ, dar doza trebuie să fie urmată de un specialist. Prin urmare, pentru acest tip de aplicație, vă invităm să vă consultați medicul înainte de a continua cu aplicația. Aceasta pentru a evita efectele nedorite.

Vezi si:  Luptă impotriva migrenei cu ajutorul uleiurilor esențiale

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *