Care este temperatura ideală atunci când utilizați un uscător de păr?

Publicat de Maria pe

Prea multă manipulare tehnică sau chimică dăunează părului. Dar deseori această fragilitate este și rezultatul uscării necontrolate a blisterului. Dacă este utilizat în mod necorespunzător, un dispozitiv care usucă părul poate deteriora crinele. Fără gesturile potrivite, ea poate deveni vulnerabilă. Din fericire, există soluții pentru a rezolva această problemă.

Efectele nocive ale utilizării unui uscător de păr

Fără să-ți faci timp să înveți cum să folosești acest tip de echipament, riscul de a-ți deteriora lâna crește. Pot exista surprize neplăcute.

Căldura dispozitivului usucă tulpinile direct. Clipeții repetate extrag filmul natural de umiditate: hidrolipidul care învelește suprafața. De asemenea, intervin la nivelul keratinei prin atragerea rezervei de apă conținută în fiecare filament. Acest lucru slăbește cuticulele și haina, care servește ca protecție externă pentru păr, devine fragilă. Acolo fibra de păr se rupe cu ușurință atunci când este în contact cu un pieptene sau ondulatoare sau scrâșnituri. Cea mai mică presiune duce la fisuri ale membranei, motiv pentru care trebuie luate măsuri de precauție.

Chiar dacă individul folosește un dispozitiv de înaltă calitate al mărcii de top, acesta nu îl protejează în niciun fel de consecințele dăunătoare ale periajului necorespunzător. Pentru a face acest lucru, trebuie să înveți tehnicile potrivite pentru îngrijirea și protejarea părului.

Temperatura ideală pentru coafare

Multe persoane iau mai mult de 30 de minute în fiecare dimineață pentru a-și îngriji părul. Aceasta este durata minimă pentru a vă asigura că părul se usucă optim și funcționează fără probleme. La luarea deciziei asupra acestui echipament, mecanismul dispozitivului trebuie adaptat la tipul de grenieră.

Vezi si:  Ce este un hair mist - sau ceata de par?

Folosirea unei temperaturi medii în timpul suflarii protejează împotriva spargerii. Cu fibre de păr foarte fine, o temperatură moderată este suficientă pentru a le menține fără a le deteriora. În niciun moment nu trebuie să fiți tentat să setați instrumentul la capacitatea sa maximă. Cu siguranță veți obține un rezultat rapid. Cu toate acestea, nu măsurați impactul acestei acțiuni asupra calității părului.

Cei care au părul gros nu ezită să folosească această tehnică pentru a obține o coafură de succes. Cu toate acestea, există multe alte soluții disponibile: opțiuni care sunt mai degrabă constructive decât dăunătoare și care, evident, au loc la temperaturi medii. Aceste trucuri și instrumente inteligente limitează riscul supraîncălzirii.

Obțineți accesoriile potrivite

Pentru a modela cât mai bine axul de păr, există proceduri care sunt folosite de coafori. Acestea din urmă recomandă utilizarea unui concentrator de aer pentru a favoriza netezirea prin periere. Acest dispozitiv, cunoscut de majoritatea oamenilor drept „duza”, are o suprafață netedă care se simte moale și uniformă. Această piesă canalizează unda de presiune de la dispozitiv la fitil care urmează să fie tratat.

Pentru a obține mai mult volum și flexibilitate în lungimi, utilizați pur și simplu aerul cald al mașinii. Trebuie ținut la distanță bună. Această duză este un accesoriu indispensabil pentru a vă perfecționa stilul. Aduce un aspect mai natural.

Un difuzor ca principal aliat

Prin limitarea temperaturii medii a uscătorului de păr, rezultatul final al uscătorului de păr poate fi îmbunătățit prin utilizarea acestei duze. Acest instrument distribuie eficient căldura pe întreaga suprafață. Poate fi folosit pe orice tip de crin, în special pe bucle. Este un conector circular cu vârfurile tăiate spre exterior.

Vezi si:  Păr lung la bărbați - sfaturi și trucuri pentru a le îngriji

Acest dispozitiv ia adesea forma unui con ușor. Plasat pe capul dispozitivului, distribuie uniform fluxul de aer. În acest sens, este ideal pentru protejarea împotriva efectelor devastatoare ale căldurii la periere. Experții recomandă utilizarea acesteia pe tulpini deteriorate pentru a limita ruperea.

Datorită sfaturilor sale, aerul ajunge la baza fiecărui fir. Cu această tehnică câștigi volum și textură. Prin urmare, unealta este potrivită pentru părul fin, care nu are volum. Pentru persoanele cretate care doresc să-și schimbe capul, acest accesoriu este un zeu care să trateze șuvițele neliniștite și să obțină un rezultat natural. Profesioniștii folosesc un difuzor pentru a obține un stil ondulat cu un aspect dezgustat.

Tehnologie Ion: pentru mai multă reținere

Uscatoarele care merg cu această tehnică sunt mai blânde pentru păr. Acestea trimit ioni negativi prin fluxul de aer care iese din uscătorul de păr. Aceste molecule împiedică formarea electricității statice pe suprafața axului părului, ceea ce face mai puțin dificil de îmblânzit. Puteți să le oferiți forma dorită, fără să le așteptați ore în șir.

De fapt, părul uscat și fin suferă în general de această problemă. Această problemă apare atunci când căldura dispozitivului intră în contact cu părul umed. Fibrele devin electrice și sunt greu de stilat. Sunt împrăștiați peste tot și sunt ireprosabili. Datorită acestei tehnologii ionice, încărcările se neutralizează reciproc. Rezultatul este o bază ușor de întreținut și sănătoasă.

Aflați cum să utilizați dispozitivul în mod eficient

Un model bun are mai mulți parametri de reglare cu privire la viteza și temperatura mașinii. Pentru a economisi timp și a-l prelua cât mai repede posibil, unele persoane sunt tentate să crească căldura instrumentului. Acest lucru este strict interzis pentru a evita deteriorarea fibrelor capilare. Pentru a rezolva lucrurile, începem cu uscarea prealabilă. Excesul de umiditate este îndepărtat cu un prosop, dar, bineînțeles, nu ar trebui să frecați.

Vezi si:  Foloseste uscatorul de par corect

Apoi pornim uscătorul prin punerea la temperatură scăzută. Măriți treptat căldura pentru a o seta în cele din urmă la mediu. Amintiți-vă că este mai eficient să începeți la gât și să vă desfășurați drumul până în vârful capului. Când toate firele au fost tratate, finalizați coafura cu o explozie de aer rece. Această tehnică ajută la consolidarea matreții părului. Acest lucru va adăuga mai multă lungime, dar și strălucire.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *