ulei de cocos

De ce uleiul de cocos nu este pentru orice tip de ten

Uleiul din cocos este unul dintre cele mai populare produse cosmetice datorită compoziției sale cu multe avantaje. Cu toate acestea, mulți specialiști interzic aplicarea pe față. Apropiați-vă de virtuțile acestei esențe conținute în formulele de frumusețe ale bărbaților și femeilor. Proprietăți comedogene? Ce înseamnă comedogenic în jargonul științific? Este în Citește mai mult…

beneficii ulei de cocos

Ulei de cocos pentru dinti?

Îndepărtarea tartrului, introducerea plumbului pentru a umple golul, eliminarea unui dinte carosabil … Toate acestea pot fi evitate prin îngrijirea dinților și a întregului interior al gurii. Diferite produse ajută la îngrijirea lor, uleiul de cocos fiind unul dintre cele mai puțin cunoscute. Cu toate acestea, există multe beneficii care Citește mai mult…