Care este cel mai bun dus bucal?

Publicat de Maria pe

În zilele noastre, dusul bucal nu mai este neobișnuită pe piață. Drept urmare, poate fi mai dificil să găsești articolul potrivit pentru tine dacă nu întrebi mai întâi despre produs înainte de a face o alegere. Pentru a evita pierderea de bani pe un dispozitiv greșit, aflați despre capacitatea rezervorului, ușurința de utilizare și autonomia acestui dispozitiv înainte de a face selecția.

Pentru utilizatorii potențiali care nu au timp să citească ghidul nostru de cumpărare și clasificarea unor duze dentare, iată cele două cele mai bune modele pe care le-am găsit disponibile. Oral-B Oral-B MD20 folosește un rezervor de 600 ml, de patru ori un temporizator de 30 de secunde pentru a trata diferite zone ale dinților și un senzor de presiune. Panasonic EW1411 are o formă ergonomică. Este livrat cu un rezervor de 130 ml și are un timp de funcționare de 15 minute.

Irigator bucal Oral-B MD20

Cum să alegi un irigator bucal bun?

Pentru a vă asigura sănătatea orală, ar fi recomandabil să nu alegeți un dus bucal în mod arbitrar. Pentru a nu pierde timpul în căutarea dvs., vă oferim acest ghid de cumpărare pentru cele mai bune dusuri bucale, explicând caracteristicile care trebuie luate în considerare pentru a găsi modelul care se potrivește nevoilor dvs. Aceste caracteristici vizează capacitatea rezervorului, mânerul mânerului și autonomia dispozitivului.

Cum folosesc corect dusul bucal?

cel mai bun irigator bucal

Pentru o sănătate bună, este important să menținem o igienă orală bună. Pe lângă periuțele de dinți, au fost dezvoltate dusurile bucale sau jeturi de apă, ca îngrijire suplimentară pentru a menține curățarea dinților. Dacă îl utilizați după ce vă spălați pe dinți, puteți îndepărta germenii și depozitele de alimente și vă puteți curăța toată gura. Acest lucru reduce riscul de carii și cavități dentare.

Pentru a obține rezultate optime, ar trebui să vă bazați pe aceste câteva sfaturi de aplicare.

Îndepărtați aparatul dentar înainte de utilizare

Nu este recomandat să folosiți dispozitivul atunci când purtați aparate dentare. Pentru a face acest lucru, îndepărtați aceste articole înainte de a utiliza dusul bucal. Astfel poți ajunge în toate zonele greu de curățat.

Reglați dispozitivul în funcție de nevoile dvs. și de sănătatea dinților dvs.

Această opțiune vă permite să efectuați o curățare adaptată la nivelul dvs. de sensibilitate a dinților. Puteți peria ușor, normal sau energic după dorință. Acest sistem evită durerea cauzată de presiune excesivă. Cel mai bine este să începeți cu o presiune scăzută asupra celor mai sensibili oameni. Puteți crește apoi presiunea în funcție de așteptările dvs.

Porneste dispozitivul dupa ce e in gura

După spălarea corectă a dinților, ar trebui să începeți să folosiți dispozitivul imediat ce îl aveți în gură. Acest lucru împiedică apa să ajungă oriunde. Pentru a face acest lucru, aplecați-vă peste chiuvetă. Pentru siguranța dumneavoastră, nu trebuie să atingeți mufa cu mâinile ude.

Aliniați aparatul perpendicular pe axa dinților.

Fasciculul dentar trebuie utilizat ortogonal pe axa dinților. Pentru a face acest lucru, începeți cu dinții din spate. Treceți duza dispozitivului peste partea interioară și exterioară a dinților. Insistați pe conexiunea dintre dinți și gingii pentru a obține un rezultat excelent de curățare.

Insista pe spațiile interdentare.

Spatiile interdentare trebuie respectate pentru o curățare eficientă. Insistati pe aceste zone și orientați cu vârful peste sulcul gingival, întotdeauna la un unghi de 90 °. Cel mai bine este să faceți acest lucru cel puțin o dată pe zi.

Clătiți dispozitivul după fiecare utilizare

Pentru sănătatea dumneavoastră, este recomandat să clătiți instrumentul după fiecare ședință de curățare. După fiecare utilizare, îndepărtați și apa rămasă în dispozitiv. Acest lucru va elimina bacteriile și vă va asigura că dispozitivul dvs. va funcționa bine pentru mulți ani.

Nu uitați să curățați săptămânal dispozitivul pentru întreținere.

Pentru a îndepărta murdăria din dusul dumneavoastră bucal, este esențial să o curățați în mod regulat. Scoateți rezervorul din instrument și puneți-l în mașina de spălat vase. După aceea, trebuie să îl spălați manual cu celelalte suporturi amovibile. Pentru a clăti conținutul, porniți dispozitivul cu apă. De asemenea, pentru a elimina varul, oțetează-l în mod regulat.

Top 5 cele mai bune dusuri bucale de pe piata

01. Irigator bucal Oral-B MD20

 Irigator bucal Oral-B MD20

Ce mi-a placut la acest dus bucal:

Cu Oral B Oral-B MD20 veți găsi două caracteristici într-una: cu acest instrument vă puteți bucura de un tratament complet de îngrijire orală. Pe lângă periajul clasic, folosiți masajul cu jet de apă.

Ce nu mi-a placut la acest dus bucal:

Mulți utilizatori consideră că prețul acestui produs este puțin mai scump decât un stropitor tradițional de apă. Dar, având în vedere toate avantajele pe care le obțineți folosind sistemul, este încă rezonabil.

Se merita?

Produsele mărcii Oral B nu mai trebuie prezentate. Și nu este de mirare că Oral B Oral-B MD20 este unul dintre cele mai bune produse ale momentului. Mulți profesioniști ar fi de acord să îi acorde un scor de 9,9 din 10.

Forma sa practică

Periuța de dinți este unul dintre lucrurile pe care nu trebuie să le uitați atunci când călătorești. Prin urmare, este normal ca producătorii să-l fi echipat cu un rezervor de 600 ml, pentru a permite utilizarea în afara casei. Așadar, dacă vă aflați într-un loc în care cea mai apropiată sursă de apă este la kilometri distanță, nu trebuie să continuați să mergeți înainte și înapoi.

Tot ce trebuie să faceți este să păstrați lichidul în rezervorul special conceput în acest scop.

Nu vă este ușor să știți când să cumpărați o nouă periuță de dinți? Nu ești singur. Pentru a vă ajuta, Oral-B a adăugat perii albastre acestei perii de dinți care își schimbă culoarea, astfel încât să știți că este timpul să vă schimbați. O funcție care adaugă un punct de confort suplimentar.

Ușor de utilizat

Oral B Oral-B MD20 vă permite să vă îngrijiți complet dinții. Aceste acțiuni sunt numeroase. În primul rând, îți curăță întreaga cavitate bucală. Apoi va avea grijă să vă împrospătați gura. Și ultima acțiune se face la nivelul gingiilor tale. Nu vă faceți griji, chiar dacă duzele de dinți diferă de periuțele de dinți convenționale, aplicarea nu este complicată. În plus, acest accesoriu este foarte blând.

Pentru a îmbunătăți cât mai mult utilizarea acestui accesoriu, este recomandat să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare. Confuză de ex. emițătorul cu fascicul multiplu și un singur fascicul nu are un rezultat care să răspundă așteptărilor și nevoilor dumneavoastră. Odată încărcat complet, puteți utiliza dispozitivul în siguranță timp de 9 până la 11 zile.

Performanța lui

Performanța acestui produs este justificată în principal prin faptul că este echipat cu mai multe funcționalități. Dacă mai întâi aveți nevoie pentru curățarea dinților și pentru masajul gingiilor, puteți folosi și alte funcții.

De exemplu, puteți alege între curățarea de precizie și Acțiune arsă atunci când periați. Curățarea de precizie este potrivită pentru curățarea direcționată a zonelor greu accesibile. Puteți utiliza acțiunea ață dentară pentru a curăța între dinți.

Ti-e frica sa nu pui prea multa presiune pe dinti cand te speli? Nu intrați în panică, senzorul de presiune este acolo pentru a remedia această problemă. Astfel, utilizarea va rămâne întotdeauna în conformitate cu norma. În același timp, Oral B Oral-B MD20 este echipat cu un cronometru pentru un timp ideal de periere.

02. Oral B Aquacare 6 Pro Expert

oral-b-aquacare-6-pro-expert-dus-bucal_

Oral B Aquacare 6 Pro Expert este un irigator bucal care vă asigură sănătatea orală, îndepărtând ușor și eficient toate particulele alimentare din fiecare zonă și curățare din dinți.

Dispozitivul are o tehnologie cu un singur jet care elimină reziduurile de alimente lipite între dinți și o tehnologie cu mai multe jeturi care vă masează gingiile și ameliorează durerea atunci când vă spălați dinții.

Presiunea periei poate fi setată pe diferite niveluri de la 1 la 5. Astfel, îl puteți adapta liber la nevoile dvs. și la sensibilitatea gingiilor. Rezervorul său poate reține până la 600 ml apă sau apă de gură, care este suficient de mare pentru curățarea continuă.

Acest dispozitiv este ușor de utilizat și în niciun caz nu vă confruntați cu o posibilă problemă de scurgere de apă în timpul utilizării datorită durabilității materialului din care este confecționat. Acest stropitor de apă este ușor de întreținut, iar materialul din care este fabricat este foarte rezistent pentru a vă garanta o utilizare permanentă.

Datorită acestor diverse puncte pozitive, acest dispozitiv apare întotdeauna în fiecare listă de modele care urmează să fie comparate într-o comparație cu jet dentar pus la dispoziția publicului.

Oricine dorește să se trateze pe el însuși sau pe familia sa cu cel mai bundus bucal va fi interesat de acest produs Oral B Aquacare 6 Pro Expert. Permite curățarea precisă a cavității bucale și, de asemenea, masează gingiile.

Ce mi-a placut la acest dus bucal:

Rezervor de apă mare: rezervorul acestei duze dentare are o capacitate de 600 ml. Deci, aveți o autonomie mare în apă.

Opțiune practică: Fiecare canulă are un inel de culori diferite, astfel încât fiecare utilizator să își poată distinge propria canulă de celelalte.

5 niveluri de presiune: de la o presiune joasă la un jet de înaltă presiune pentru curățare individuală în funcție de nevoile dvs.

Ce nu mi-a placut la acest dus bucal:

Linia de aprovizionare: Pare a fi oarecum fragilă. Utilizatorul va trebui să fie atent.

03. Irigator bucal Panasonic EW1411

Irigator bucal Panasonic EW1411

Panasonic EW1411 este un model de dus bucal plăcut din punct de vedere estetic și extrem de eficient pentru curățarea dinților. Fabricat din alternanța culorilor alb și albastru, acest dispozitiv este foarte elegant și are un aspect modern. Acest pulverizator de apă are o formă ergonomică și este ușor de utilizat pentru a vă optimiza confortul cu fiecare aplicație.

Dispozitivul are un rezervor de 130 ml pentru a se asigura că curățarea se efectuează corect. Cu un timp de încărcare de 15 ore, acest model poate fi utilizat în mod autonom timp de 15 minute. Acest lucru vă permite să îl utilizați fără fir în acest timp.

Bateria este de tip Ni-MH, foarte rezistentă și cu durabilitate garantată pe termen lung. Aparatul efectuează periajul în 3 etape: periaj moale, periaj normal și jet puternic. În acest fel, puteți adapta periajul la nevoile dvs., sănătatea dinților și nivelul lor de sensibilitate.

Acest lucru vă împiedică să suferiți durere cu fiecare aplicație din cauza presiunii excesive. Toate aceste proprietăți fac din acest model cel mai bun jet de apă dentar de pe piață.

Dacă vă întrebați ce dus bucal să alegeți, acest Panasonic EW1411 este alegerea potrivită. Unitatea mică nu este doar foarte eficientă, ci și una dintre cele mai estetice unități există.

Ce mi-a placut la acest dus bucal:

Un jet de apă și aer: acest model Panasonic nu numai că pulsează apa din rezervor. El adaugă aer pentru a-și optimiza efectul de masaj asupra gingiilor. În plus, acest amestec de apă și aer permite eliminarea eficientă a bacteriilor.

Ergonomic: forma simplificată a dispozitivului face plăcută privirea și, mai ales, utilizarea. Într-adevăr, va permite o prindere foarte confortabilă pentru fiecare utilizator. Cu un astfel de mâner, manipularea dispozitivului se face considerabil.

Durata de viață a bateriei: este de 15 minute. Prin urmare, încărcarea sa poate dura până la o săptămână cu o utilizare moderată.

Ce nu mi-a placut la acest dus bucal:

Nu există o autonomie suficientă a apei: în general, este de acord că Panasonic EW1411 ar fi avut și mai mult succes dacă rezervorul său de apă ar fi fost ceva mai mare.

04. Panasonic Dentacare EW DJ10

Irigator bucal Panasonic EW-DJ10

Panasonic Dentacare EW DJ10 este un model hidrofug conceput pentru a-ti face dintii stralucitori si sanatosi, indiferent daca gingiile tale sunt sensibile sau nu. Aparatul funcționează cu o baterie Ni-Mh care trebuie încărcată doar 8 ore, astfel încât să o poți folosi în mod autonom timp de 15 minute. Datorită acestei autonomii îndelungate, puteți utiliza dispozitivul în timpul liber.

Dispozitivul este dotat cu un rezervor de apă de 165 ml. Datorită acestei capacități mari, vă puteți curăța dinții cu o cantitate suficientă de apă, fără a fi nevoie să reumpleți în niciun moment, în timp ce datorită rezervorului transparent puteți vedea nivelul apei dintr-o privire.

Panasonic Dentacare EW DJ10 funcționează în două niveluri de performanță: curățare blândă și curățare puternică. O curățare puternică îndepărtează toată murdăria dintre dinți, în timp ce o curățare blândă își masează ușor gingiile.

Acest dispozitiv compact și ușor este potrivit pentru a fi utilizat în casa ta, dar îl poți lua și cu tine atunci când călătorești, astfel încât să nu îți rupi obiceiurile. Așadar, în această perioadă a anului, dacă vă tot întrebați cum să alegeți cel mai bun model dintre cele mai bune dusuri bucale din 2020 sau care este cel mai bun dus bucal de la Panasonic de pe piață, atunci Panasonic Dentacare EW DJ10 este singurul răspuns la întrebările dvs.

Acest Dentacare EW DJ10 al celebrului brand Panasonic este listat în toate comparațiile și listele de clasare pentru dusuri bucale. Este compact și eficient și oferă două presiuni diferite: una puternică pentru curățare optimă și una mai moale pentru masarea gingiilor.

Ce mi-a placut la acest dus bucal:

Timp de încărcare: este foarte scurt, puteți compara. Bateria Ni-Mh cu durată lungă de viață este complet încărcată în doar 8 ore. În plus, autonomia electrică nu trebuie neglijată: durează aproximativ 15 minute.

Compact: duza dentară este pliabilă. Este ușor de depozitat și de luat cu tine și este potrivit pentru călătorii și acasă.

Ce nu mi-a placut la acest dus bucal:

Întreținere: Acest dispozitiv este foarte sensibil la murdărie. Trebuie să planificați periodic o curățare minuțioasă pentru a împiedica jetul, în special rezervorul său, să conțină bacterii.

05. Dus bucal Oral-b Waterjet+ 500

Dus bucal Oral-b Waterjet+ 500

Oral-B este o marcă de periuță de dinți recomandată de majoritatea medicilor stomatologi. Oral-B Waterjet + 500 este un model care îndepărtează ușor rezidurile de alimente lipite între dinți și în locuri greu accesibile. În comparație cu o periuță de dinți manuală, dispozitivul este capabil să îndepărteze întreaga placă după câteva runde de utilizare.

Rezervorul său de apă are o capacitate de 600 ml, în care puteți pune apă și apă de gură. Dintii dvs. vor fi fără cusur înainte de golirea a 600 ml. Dispozitivul este furnizat cu o periuță de dinți electrică, care la rândul său este echipată cu tehnologie 3D și perii cu mișcări oscilante și rotative. Duza dintelui este furnizată și cu 2 perii mici de precizie, astfel încât să poți ajunge cu ușurință chiar și în cele mai îndepărtate zone ale dinților.

Dispozitivul are un cronometru de 30 de secunde înmulțit cu patru, astfel încât să puteți peria fiecare parte a dinților la un moment normal. Oral-B + 500 este de asemenea echipat cu un senzor de presiune care oprește procesul de pulsare dacă presiunea este prea mare în timpul periajului. Acest dispozitiv este răspunsul la întrebarea dvs. dacă vă întrebați ce dus bucal Oral-B + 500 trebuie achiziționat în acest moment.

Dusul bucal Oral-B +500 poate fi utilizat cu apă sau apă de gură și poate îndepărta aproape toată placa. Este una dintre cele mai puternice, dacă nu cele mai puternice duze dentare disponibile pe piața de astăzi.

Ce mi-a placut la acest dus bucal:

2 în 1: Cu acest Waterjet +500 Oral B merită să fie unul dintre cele mai bune mărci dentare. Aparatul oferă două tratamente diferite de îngrijire orală: periaj și masaj cu jet de apă.

Vă ajută să vă periați perfect și complet: această duză de dinți are un senzor de presiune care vă avertizează dacă puneți prea multă presiune pe dinți și, prin urmare, sunt dăunătoare. De asemenea, are un cronometru care vă avertizează la fiecare 30 de secunde când trebuie să comutați cadranele.

2 tipuri de periaj pentru dinți: Perie de curățare precisă pentru curățarea individuală și precisă a fiecărui dinte și peria Floss Action pentru o curățare completă interdentală.

2 tipuri de duze: duza multiplă pentru curățarea generală și în special pentru masajul gingiilor; și o singură duză pentru curățarea direcționată a unei zone specifice.

Ce nu mi-a placut la acest dus bucal:

Preț: Acest produs este puțin mai scump decât un simplu stropitor de apă. Dar, având în vedere că este o periuță electrică și o duză de dinți în același timp, prețul este foarte rezonabil.

Care sunt cele mai populare marci de dusuri bucale?

Este important să aveți un dus bucal în posesia dumneavoastră. Acesta permite utilizatorului să-și păstreze igiena orală. Într-adevăr, este singurul instrument care poate îndepărta resturile și curăță fiecare colț al raticulelor. În plus, presiunea jetului de apă cauzată de eșantion masează gingiile și optimizează circulația sângelui.

oral b

Brandul este în jur din 1950 și este cunoscut pentru nenumăratele sale produse de igienă orală. Aceasta include perii simple sau electrice, spălătorii de gură, pastele de dinți și multe altele. În 1984, Oral-B s-a alăturat lui Gilette. Din 2006, grupul face parte din multinaționala americană Procter & Gamble.

Oral-B produce, de asemenea, duze dentare. Veți găsi copii cu 2 moduri și cu 5 niveluri de presiune. Cele mai multe dintre ele au un rezervor de 600 ml pentru întreținere continuă. Unii au un cronometru pentru a lustrui fiecare colț al maxilarului într-o oră exactă.

Panasonic

Panasonic este o companie japoneză cu sediul în Osaka care a fost fondată în 1918 de Konosuke Matsushita. Se concentrează în principal pe proiectarea de produse electronice pentru profesioniști și publicul larg. Fabrică telefoane mobile, camere de difuzare, camere video, laptopuri, playere de muzică portabile și alte produse. În ianuarie 2008, compania și-a schimbat numele în Panasonic Corporation.

De asemenea, compania oferă duze pentru dinți. Unele modele sunt echipate cu un compartiment de depozitare pentru a oferi confort utilizatorului. Alții au un rezervor integrat transparent de apă pentru o reumplere ușoară. Există, de asemenea, modele cu 3 nivele de duză.

Philips

Grupul a fost fondat în 1891 de frații Gerard și Anton Philips. Philips este o companie olandeză cu sediul în Eindhoven, în Olanda, care are o reputație bună pentru produsele de înaltă tehnologie. Este specializat în principal în iluminat, electrocasnice și echipamente medicale. Acesta oferă difuzoare, scanere, fiare de călcat, echipamente de radiologie și radioterapie.

Printre altele, acest brand proiectează duze de dinți pentru sănătatea orală. Sunt disponibile cu sau fără cabluri și sunt reîncărcabile. Pentru confort, unii au chiar o durată de viață a bateriei de 1 lună. Alții au o capacitate suficientă de rezervor pentru curățarea continuă a ratitelor.

Waterpik

Waterpik a fost fondată în 1962 și s-a concentrat imediat pe proiectarea produselor destinate sănătății personale și orale. Drept urmare, compania produce seturi ortodontice complete și capete de duș. Printre altele, există agrafe de gură pentru îngrijirea completă, pentru albirea cu ață dentară și altele.

Desigur, marca produce și duze dentare. Printre exemplarele sale le găsim pe cele cu 2 niveluri de presiune. Unele dintre ele au un rezervor de 650 ml pentru curățare non-stop. Altele sunt echipate cu mai multe duze pentru a asigura o îngrijire dentară eficientă.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *