Cum aleg nuanta fondului de ten?

Publicat de Maria pe

Pentru a sublinia frumusețea feței, este necesară utilizarea unei fundații. Profesioniștii folosesc acest produs pentru a ascunde imperfecțiunile. Datorită acestei tehnici, puteți părea câțiva ani mai tânăr. Cu toate acestea, trebuie să fii atent când alegi, deoarece acest produs poate juca trucuri la noi.

nuante fond de ten

Culori în funcție de piele

Tonurile mai deschise ale pielii trebuie să se bazeze pe tonuri de roz-bej. Aceste nuanțe fac posibilă sublimarea feței, aducând mai multă luminozitate în general. Pentru femeile caucaziene, ar trebui să optați pentru un articol cu ​​un vârf roz deschis. În acest caz, portocala nu este recomandată deoarece rupe tenul natural și întunecă liniile. Această culoare este cea mai bună pentru persoanele cu pielea plictisitoare. Acesta din urmă se poate schimba la tonuri de bej deschis cu un ton maroniu destul de închis.

Pentru a evita cele mai frecvente greșeli atunci când alegeți un fond de ten, nu uitați să testați produsul pe pielea dvs. Unii profesioniști vă încurajează să aplicați puțin pe exterior și în interiorul mâinii. Dacă tonurile se amestecă în ambele zone, culoarea vi se potrivește. Dacă nu, treceți la modele mai deschise sau mai întunecate. Aplicarea unei părți pe gât este, de asemenea, o modalitate de a-ți defini alegerea. Adesea, luminile din magazine îți pot denatura judecata. Așadar, ori de câte ori este posibil, verificați nuanțele la lumina zilei.

Spre textura ideala

Această opțiune depinde de tipul de piele care acoperă persoana. Pentru a obține un rezultat uniform, trebuie să alegeți tratamentul care se potrivește cel mai bine cu epiderma. Cosmeticele lichide, cremele sau creioanele sunt de obicei utilizate pentru pielea uscată. Aceste elemente aduc mai multă umiditate în zona afectată. Femeile cu piele combinată sau piele normală pot folosi pulbere sau spume ușoare. Dacă nu știi pe ce mărci te poți baza, iată selecția noastră dintre cele mai bune produse.

Vezi si:  Parerea mea despre Revlon Colorstay

Instrumentele potrivite

Pentru a avea succes cu machiajul dvs. și utilizarea acestei baze, este important să vă alegeți cu atenție ustensilele. Periile de complexiune vin în nenumărate formate. Noi invenții apar constant pe piață. Femeile se pierd între blenderul de frumusețe și Kabuki și nu știu la ce articol să apeleze.

Aplicarea produselor lichide

Aveți mai multe opțiuni în acest pas. Peria „tampon” este potrivită pentru prelucrarea materialelor cremoase și groase. Are sfaturi aliniate cu partea lungă înclinată spre capătul mai scurt. Cu astfel de morfologii, instrumentul asigură acoperirea întregii suprafețe, având grijă să fie uniformă. Amestecurile de frumusețe sau bureții au același efect. În plus, peria plată permite aplicarea ușoară a produsului.

Și în sfârșit există echipament pentru contur. Cu sfaturi scurte și drepte, acest articol ajută persoana să își modeleze pomeții și să-și perfecționeze trăsăturile faciale.

Cum se folosește pudra?

Pentru a stăpâni produsele cosmetice cu pulbere, echipamentul este selectat în funcție de zona de prelucrat. Kabuki este potrivit pentru tratarea întregii fețe. Densitatea ridicată a fasciculului de păr sau fibre de pe acest instrument garantează o finisare bună a aplicației. Astfel, acest articol se potrivește ca o capodoperă oricărei mărci de fundații. Pentru pulbere destul de ușoară și slăbită, apelăm la perii largi, cum ar fi „Real Techniques”, care sunt disponibile pe Amazon. Modelele în formă de ventilator sunt folosite pentru a le evidenția.

Există și pufuri. Este un burete plat cu un strat de țesătură moale la exterior. Sunt potrivite pentru aplicarea corectă a pulberii pe față. Sunt ușor de utilizat și ușor de curățat. Nu în ultimul rând, există periile de machiaj. Acestea sunt mai scumpe și vin într-un kit cu diferite tipuri de perii.

Vezi si:  Cum eliminam rimelul de pe gene in mod corect?

Inventează-ți propriul fond de casă

Această idee pare potrivită pentru cei care nu doresc să utilizeze produsele de pe piață. Unele femei adoră naturalitatea și au o preferință pentru produsele ecologice. În acest scop, își găsesc fericirea în produse făcute, auto-improvizate. Materiile prime sunt accesibile, ecologice și personalizabile. Cu toate acestea, este necesară prudență la proiectarea lor.

Iată ingredientele necesare procesului de fabricație:

  • Faina de porumb: rădăcină de săgeată. Acesta este un produs organic fără OMG.
  • pulbere de cacao
  • nucșoară sau scorțișoară
  • argilă bentonită

Normele pentru proiectarea acestui amestec se bazează pe neutilizarea metalului. Argila și oțelul nu se amestecă. În acest context, alegeți un vas ceramic. De asemenea, este important să respectați dozarea componentelor individuale pentru a nu schimba combinația. Așa că începeți cu două căni de făină de porumb, adăugați două linguri de lut. Aceasta este baza fundației. Apoi, variați conținutul de pudră de cacao și nucșoară pentru a obține încarnarea pielii.

Păstrează-ți fondul de casă

De fapt, produsul pe care tocmai l-ați produs nu conține conservanți chimici. Deci, pentru a nu-l irosi, este important să adopți obiceiuri bune pentru a-și menține calitățile cât mai mult timp.

Cel mai important lucru în această sarcină este sterilizarea întotdeauna a materialelor utilizate înainte și după procesul de fabricație. Nu uitați să scufundați ustensilele într-un bazin sau o cratiță cu apă clocotită. Scoate-l după aproximativ zece minute și lasă-l să se usuce pe masă. Îl puteți folosi apoi. Folosiți perii curate pentru fiecare aplicație. În caz contrar, aplicați crema direct cu degetele. Și pentru a menține formula cât mai bună, este important să o păstrați într-un borcan de sticlă etanș.

Vezi si:  Top cele mai bune rujuri
Categorii: Machiaj

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *