Cum alegem parfumul in functie de ocazie?

Publicat de Maria pe

Pentru a alege un parfum excelent pentru ocazia unei femei, trebuie să iei în considerare diverse criterii. Gustul tău va fi cu siguranță intruziv, dar realitatea acestui produs depinde în primul rând de personajul tău, de vârsta ta, dar și de evenimentul în care îl vei purta. Aici vă spunem când să aplicați ce parfum.

parfum in functie de sezon

Despre ce ocazie vorbim?

Fiecare eveniment are partea sa de emoții. Chiar dacă alegeți un parfum pentru femei mai ieftin, acesta trebuie să se potrivească cu fiecare ocazie pentru a vă afirma gustul. Desigur, pe baza preferințelor, avem tendința de a alege același parfum de fiecare dată când ieșim. Cu toate acestea, fiecare tulpină are un farmec diferit care vă va evidenția în moduri diferite.

Dacă vrei să arăți mai frumos în ochii iubitului tău, insistă pe parfumurile florale. Parfumul de liliac, de exemplu, se va potrivi cu serile tale romantice. Același lucru este valabil și pentru trandafir și iasomie. Ele trezesc dorința cu o notă de senzualitate de a te face irezistibil de Ziua Îndrăgostiților sau de ziua nunții. Dar te poți simți atras și de chiparoși dacă ești în căutarea iubirii adevărate. Tonul pe jumătate rece, pe jumătate cald, nu va rata dorința celor care vor să fie pe buzele tuturor la un eveniment în care pot întâlni străini frumoși.

Dacă doriți să respirați în zestre pe viață, citricele vor ști să vă mulțumească. Aceste parfumuri sunt potrivite pentru femeile energice cărora le place să se petreacă și se află în mijlocul oamenilor care le iubesc. Tonul sclipitor nu necesită o anumită vârstă până nu vei fi la 40 de ani.

Vezi si:  Cum faci ca parfumul tau sa tina toata ziua?

Pe de altă parte, evenimente triste, cum ar fi Funeraliile, un parfum dulce care se armonizează cu atmosfera. În astfel de situații, este indicat să nu insistați pe arome puternice. Preferă o nuanță mai discretă.

O selecție bazată pe vârsta ta

Maturitatea care vine cu timpul rafinează gustul tuturor. Cel mai bun parfum pentru fiecare individ se schimbă odată cu vârsta. Desigur, petrecerile și ocaziile nu sunt aceleași pentru fiecare piesă, așa că trebuie să fii adaptabil atunci când alegi un parfum.

Între 15 și 30 de ani, o tânără va dori să-i crească senzualitatea. Va aprecia o notă care o deosebește de celelalte la petrecerile clubului, la ieșirile cu prietenii și la petrecerile de absolvire. În această fază, esențele de flori vor oferi farmecului o notă personală. Seducția se intensifică între acest interval de vârstă. De exemplu, de Ziua Îndrăgostiților, va dori să miroasă bine pentru a crea atracție. Prin urmare, este necesar să persistăm pe partea misterioasă și, în același timp, să facem să apară intențiile.

Tipul de culoarea chihlimbarului va oferi satisfacție tuturor acestor femei, deoarece dă un ton îndepărtat, dar nu inaccesibil. În această fază a vieții, frumusețea fizică și îmbrăcămintea servesc pentru a impresiona, dar parfumul rămâne atingerea esențială pentru a se transforma într-o armă masivă de seducție.

Lucrurile continuă să se dezvolte în jurul vârstei de 40 de ani. Indiferent dacă ești gospodină sau femeie de afaceri, temperamentul tău va deveni mai clar. Unii oameni vor prefera o aromă care indică agresivitatea lor pentru a indica olfactiv că conduc dansul. Acesta este adesea cazul pentru întâlniri și întâlniri profesionale. Alții, în schimb, vor fi fericiți să se concentreze pe dulceața pentru a-și reafirma statutul conjugal la sărbătorile familiei.

Vezi si:  Top cele mai bune parfumuri de barbati

De la vârsta de 50 de ani, eleganța este câștigătoare. Indiferent de ocazie, alege un parfum care îți subliniază farmecul, fără a-i accentua mai mult pe seducție.

Alegeți în funcție de gust

Desigur, trebuie să luați în considerare ocaziile pentru a putea alege parfumul care va fi purtat. Cu toate acestea, este important să faceți alegerea în funcție de propriul gust. Deci, atunci când cumpărați, știți exact ce vă place. Puteți găsi diferite semnături olfactive în buticuri speciale.

Rularea unui test vă va ajuta să găsiți produsele dorite. Pentru a face acest lucru, puneți o doză mică pe încheietura mâinii și așteptați câteva minute înainte de a înnebuni, sau chiar o oră. Drept urmare, nu experimentați doar ținuta, ci și personajul. Acest lucru vă face mai ușor să știți dacă parfumul vi se potrivește sau dacă trebuie să încercați un alt parfum.

Desigur, nu uitați să insistați asupra formulei, deoarece durata parfumului depinde de ea. Dacă intenționați să mergeți la o petrecere toată ziua, nu ezitați să cumpărați un articol cu ​​o concentrație mare de esență. Într-un astfel de caz, un eau de parfum ar fi adecvat. Vă va permite să miroși suficient de mult pentru a nu pune din nou nimic pe drum. Pe de altă parte, Eau de Toilette este potrivit pentru o scurtă călătorie de o oră sau două. Conținutul său de alcool este mai mare, ceea ce reduce cantitatea de benzină. Apa și alcoolul se evaporă destul de rapid atunci când sunt expuse în aer liber.

În fiecare sezon, un parfum diferit

Schimbările climatice trebuie să influențeze, de asemenea, decizia ta. Unele parfumuri nu sunt potrivite pentru toate anotimpurile. Deci trebuie să înveți să te adaptezi.

Vezi si:  Afla istoria parfumurilor de astazi

Pentru vară, sunt recomandate parfumurile cu un conținut scăzut de alcool. Nota florală va merge, de asemenea, în această perioadă, în timp ce vă aflați în osmoză, cu mugurele înflorit pentru a răspândi un traseu plăcut pe drumul dvs.

Toamna se caracterizează prin caracterul și frumusețea sa degradată. Prin urmare, aveți nevoie de o esență în selecția care se adaptează acestei faze a anului. Sunt recomandate în special tonurile lemnoase care îți conferă un farmec intens.

Iarna, o notă caldă va veni să vă îmbunătățească. Insistați pe îndrăzneală și senzualitate pentru a ieși în evidență. Un strat ușor de parfum de vanilie trece pe pereții hainelor și mângâie nările oamenilor din jurul tău. Primăvara caută tandrețea unei nuanțe florale. Subtilitatea trebuie evaluată pentru a intra în osmoză cu această schimbare, care anunță întoarcerea soarelui.

Categorii: Parfumuri

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *