Cum eliminam rimelul de pe gene in mod corect?

Publicat de Maria pe

Fără îndoială, toate femeile vor să vadă un cerb. Pentru a obține genele curbate, nu este nimic mai ușor decât să folosești rimel. Cu toate acestea, unele produse mai eficiente sunt foarte rezistente la gene. Îndepărtarea lor înainte de culcare este așadar o sarcină dificilă. Pentru a vă facilita, luați în considerare următoarele sfaturi.

demachiere rimel

Demachiant în două faze: un pariu sigur

Dacă căutați un număr mare de site-uri web, vă veți confrunta cu numeroase sugestii pentru eliminarea rimelului. Cu toate acestea, nu toate sunt eficiente, așa cum susțin. Dacă doriți rezultate bune, optați pentru formula în două faze.

După cum sugerează și numele, este format dintr-un strat uleios și ud. Prima este folosită în principal pentru a dizolva machiajul. În ceea ce privește cea de-a doua, previne senzații uleioase neplăcute pe pleoape. Chiar dacă rimelul tău este încăpățânat, produsul în două faze îl poate elimina în cel mai scurt timp.

Nu este totul, formula este potrivită pentru fiecare tip de piele. Chiar dacă ochii sunt sensibili, îl puteți folosi în siguranță. Spre deosebire de alte articole, nu conține substanțe toxice sau chimice care ar putea dăuna genelor tale. Poate fi folosit de oricine. În plus, această tehnică este ușor de utilizat. Nu este necesar să vă frecați ochii pentru a elimina rimelul. În caz contrar, acest lucru poate duce la probleme de iritare. Doar aplicați-l pe zonele afectate și asta este.

Vezi si:  Top cele mai bune rujuri

Optați pentru soluții naturale

Întrucât tot mai multe produse sunt publicitate în mass-media pentru succesul lor, multe persoane sunt preocupate de eficiența lor. De aceea, aleg îndepărtătorii de machiaj natural pentru a îndepărta rimelul o dată pentru totdeauna. La fel ca categoria în două faze, această alternativă este la fel de potrivită pentru obținerea unor rezultate excelente.

Este ușor de utilizat și nu necesită punerea în practică a unei ingeniozități sau tehnologii speciale. Rapid, această soluție intră în vigoare în timp record. Oricare ar fi produsul dvs., un rimel mai ieftin sau mai scump, este ușor de eliminat.

Trebuie menționat că cele mai încăpățânate obiecte sunt rezistente la apă. Având în vedere acest lucru, opțiunile pe bază de ulei ar trebui să fie preferate pentru eliminarea permanentă. Printre cele mai populare, cea bazată pe jojoba oferă un rezultat satisfăcător. Datorită neutralității și elasticității sale în raport cu pielea, poate fi utilizat cu ușurință pentru a îndepărta machiajul ochilor.

Dacă pielea ochilor dvs. pare mai uscată, uleiul de migdale dulci este ideal pentru îndepărtarea impurităților. Datorită efectului său de hidratare, revigorează celulele pleoapelor tale. Unele mame folosesc și uleiul de masaj al bebelușului pentru a elimina rimelul. Aceștia confirmă că această substanță este încă eficientă în eliminarea celor mai puternice componente. Deoarece este destinat copiilor mici, este, așadar, sigur că nu conține niciun produs agresiv pentru ochi.

Șervetele speciale de îndepărtare a ochilor, foarte practice

Având în vedere ritmul agitat al vieții de zi cu zi, lipsa de timp este o adevărată problemă colectivă. Nu ne permitem să eliminăm machiajul mai mult de cinci minute. Alegeți această soluție pentru a vă facilita organizarea.

Vezi si:  Cum aleg nuanta fondului de ten?

Puteți economisi timp prețios folosind țesut facial. Cu un singur gest ștergeți cele mai încăpățânate urme. Față de alte produse, acestea nu necesită pregătire înainte de utilizare. Este un produs 3 în 1 și conține trei componente diferite, inclusiv însuși produsul de machiaj, uleiul și bumbacul. Pielea ta recâștigă rapid prospețimea după ștergerea cu prosopul mic.

În această logică, utilizarea ștergelor vă ajută să economisiți bani. Nu trebuie să cumpărați accesorii separat. Toate sunt într-un singur pachet. Deoarece acest articol este portabil, vă poate duce oriunde. Indiferent dacă este în vacanță sau în călătorie, pur și simplu alunecă în buzunar.

Faceți-vă propriul produs de îndepărtare a machiajului organic

Dacă principala ta preocupare este sănătatea genelor tale, nimic nu bate la crearea propriilor tale produse. Spre deosebire de produsele comerciale, veți fi mai sigur de efectele asupra ochilor. Există o serie de sfaturi simple și practice pentru a vă ajuta să faceți acest lucru.

Unul dintre cele mai eficiente este amestecarea apei florale cu uleiul de măsline, ceea ce dă rezultate rapide. Pur și simplu amestecați 40 ml din primul lichid cu 60 ml din al doilea lichid. Acesta din urmă poate fi combinat și cu sucul de lămâie. Această formulă nu este potrivită numai pentru îndepărtarea impurităților, ci și pentru hidratarea pielii ochilor.

Acestea sunt doar câteva exemple printre multe altele. Indiferent ce alegeți, este bine să vă amintiți că îndepărtarea de machiaj de casă nu mai poate fi păstrată. Nu trebuie păstrat mai mult de 30 de zile. Deci nu pierde timpul pregătind litri de loțiune. Utilizați o sticlă mică și sterilizată de 100 ml pentru depozitare.

Vezi si:  Parerea mea despre Revlon Colorstay

Importanța loțiunii tonice după îndepărtarea machiajului

Chiar dacă unii neglijează acest pas, trebuie să știți că acesta joacă un rol crucial în sănătatea genelor. La prima vedere, seamănă foarte mult cu apa. Cu toate acestea, conține mai multe ingrediente active pe lângă apă. Adesea sunt elemente aproape naturale și organice. Aceste extracte vegetale înmoaie pielea după aplicarea rimelului. Pentru a ilustra pasajul, irisul constrânge porii. În ceea ce privește trandafirul, este cunoscut pentru cea mai bună strângere a pielii. Toate aceste componente joacă un rol important în îndepărtarea impurităților de machiaj și a celulelor moarte ale pielii.

Pentru a trata corect loțiunea tonică, utilizați pur și simplu o bilă de bumbac îmbibată. Se folosește înainte de aplicarea cremei de noapte. Este folosit ca supliment pentru curățarea genelor. Când te trezești, îl poți folosi din nou pentru a-ți face pielea să strălucească.

Categorii: Machiaj

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *