Cum să alegi un uscător de păr bun

Publicat de Maria pe

Dezvoltarea nevoilor clienților a însemnat că astăzi un număr mare de modele de uscătoare de păr pentru profesioniști și persoane fizice pot fi găsite în retail. În toate cazurile, producătorii sunt mereu în căutarea inovațiilor care să satisfacă toate așteptările. Prin urmare, este important să verificați unele caracteristici înainte de a face acest lucru pentru a nu regreta nimic mai târziu.

uscator de par bun

Tipuri de uscator

Pare clar că urmarea unui ghid de cumpărare pentru cele mai bune uscătoare de păr vă poate fi benefic doar pentru că dispozitivele de coafură nu ar trebui să fie alese la întâmplare, ci în funcție de criterii diferite, precum tipul de păr, obiceiurile dvs., frecvența de utilizare .

În acest sens, un exemplar echipat cu un motor de curent alternativ profesional este o garanție reală a unei durate de viață îndelungate. De fapt, capacitatea sa de încărcare a fost extinsă de cinci ori mai mare decât a unui model convențional. Ideal pentru părul lung și gros, poate fi folosit în fiecare zi, fără riscul de deteriorare. Cu toate acestea, dacă decideți să cumpărați, nu uitați să consultați un comparator de prețuri pentru a afla toate alternativele.

În plus, probele echipate cu tehnologie ionică câștigă teren. Și acest lucru este de înțeles având în vedere rezultatul final: moliciune, strălucire, netezire și protecția fibrelor de păr. Toate acestea fără a fi nevoie să efectuați tratamente scumpe.

Acest proces constă în difuzarea ionilor negativi și prin captarea umidității în perioada de uscare pentru a elimina electricitatea statică și a depăși frizzii enervant. Veți ghici rapid de ce mulți oameni nu pot face fără ei. Menținerea în mișcare este posibilă de un uscător de păr fără fir care este alimentat de o baterie de litiu și care poate fi reîncărcat prin intermediul unui conector USB.

Puterea

Chiar dacă unii oameni nu ghicesc imediat ce trebuie să ia în considerare atunci când aleg cel mai bun uscător de păr pentru 2020, puterea este unul dintre primele lucruri care vin în minte. În acest sens, scopul nu este să alegeți dispozitivul cu cele mai mari performanțe. Depinde de nevoile părului dvs. și de câte ori pe săptămână doriți să utilizați dispozitivul.

Vezi si:  Ce este un hair mist - sau ceata de par?

Dacă doriți să păstrați valuri frumoase, nu ar trebui să le folosiți excesiv pentru a nu sparge buclele. Performanța unui astfel de dispozitiv de styling variază între 1200 și 2400 wați. Cu toate acestea, este important să știți că unele mărci dezvoltă prototipuri cu performanțe reglabile. De exemplu, veți găsi unele dintre referințele de top.

Pe scurt, dacă doriți un rezultat care durează cât mai puțin timp de așteptare, alegerea unui motor de înaltă performanță este o decizie îndrăzneață. Dacă, pe de altă parte, îți faci timp și vrei să-l folosești zilnic, atunci o copie cu 1500 sau 1600 wați este suficientă, altfel riscă să-ți deteriorezi părul sau chiar să-l arzi din cauza supraîncălzirii. Cel mai important este că nu îți expui părul la temperaturi ridicate la nesfârșit. Cu toate acestea, 1700 wați sunt suficiente pentru a genera volum și mișcare. În general, profesioniștii folosesc nu mai puțin de 2000 de wați.

Diferitele opțiuni

Înainte de a vă grăbi să decideți unde să cumpărați un nou uscător de păr, ar trebui să aruncați o privire asupra caracteristicilor oferite. Acest lucru afectează diferitele grade de căldură și puterea loviturii. Determinati calitatea rezultatului uscarii. Practic, este important să verificați dacă aveți un control al temperaturii. Cel puțin aveți nevoie de două moduri: cald și rece (acest lucru este valabil și pentru modelele de călătorie fără fir). În funcție de modelul ales, pot fi selectate până la șase setări de încălzire și viteză.

Toate cu intenția de a adapta optim fluxul de aer care iese la diferitele tipuri de păr. Chiar dacă manipularea unui astfel de dispozitiv pare simplă și inofensivă, trebuie să vă amintiți că există anumite lucruri de evitat și unii parametri de luat în considerare. Sfatul este întotdeauna bun de luat.

La acestea se adaugă funcția turbo și butonul de aer rece. Primul buton grăbește procesul pentru o economisire de timp pe care nu o puteți aprecia decât. Mai ales în caz de alarmă sau de trezire sau de programe neașteptate de seară pentru a asigura o schimbare plăcută de ultimă oră.

Vezi si:  Foloseste uscatorul de par corect

În ceea ce privește comutatorul „aer rece”, este cunoscut cel mai bine pentru păstrarea părului, pentru a preveni căderea acestuia și pentru păstrarea volumului pentru un stil de lungă durată. Pentru cei care doresc un aspect uniform, un produs acoperit cu ceramică este alegerea ideală.

Accesorii

Micile ajutoare care pot însoți uscătorul de păr sunt diverse. Acestea garantează utilizarea confortabilă și eficientă a dispozitivului. Dar, în general, esențialul, niciodată departe, difuzorul și concentratorul. Primul, după cum sugerează și numele său, distribuie căldura cu scopul de a menține buclele intacte și de a menține un val natural. Veți câștiga volum, iar proiectarea ulterioară va fi făcută fără furnicături. Această duză este potrivită și pentru părul deteriorat.

Al doilea este simplificarea periajului. Cu toate acestea, este disponibil în diferite dimensiuni. Cu cât deschiderea este mai îngustă, cu atât curgerea aerului este mai rapidă și părul este mai fin. Fără a uita să subliniez că acest lucru va face designul mai precis.

Pe lângă duzele de mai sus, există și alte accesorii care pot oferi un plus de confort. Printre altele, prezența unui pieptene pentru coafură sau a unei perii rotunde de la același brand este o mică surpriză apreciată de majoritatea femeilor. Acesta este, de asemenea, un bun punct de marketing pentru vânzător. Și ca o vișină deasupra, o pungă de transport pentru a împacheta totul. Dacă sunteți în căutarea unui produs absolut practic, nu trebuie să uitați să verificați dacă inelul de spânzurare pentru suportul de perete este bine aranjat. De obicei, dispozitivul cald este agățat într-un colț al băii tale.

Care este scopul unui uscător de păr care se ondulează?

Este ideal pentru perfecționarea buclelor și crearea de valuri frumoase. Duza este largă și rotunjită, ceea ce ajută la menținerea formei și flexibilității. Această construcție asigură o difuzie lină și uniformă a căldurii.

Cum îmi pot usca părul fără un uscător de păr?

În primul rând, utilizarea unui balsam face ca apa să alunece prin păr în loc să o absoarbă. De îndată ce ieși din baie, scutură-ți părul. Acest gest permite aerului să se răspândească între șuvițe și să îndepărteze excesul de umiditate cât mai rapid. Apoi udă părul cu o cârpă din microfibră. Cu toate acestea, aveți grijă să nu frecați prea tare, deoarece acest lucru va deteriora matreata de pe fibrele de păr. Pentru a accelera procesul, trucul este să începi cu rădăcinile, care sunt mai dificil de îndepărtat decât capetele. De asemenea, este recomandat să stați la soare, și chiar mai bine dacă există vânt.

Vezi si:  Care este temperatura ideală atunci când utilizați un uscător de păr?

Uscător de păr Remington sau Babyliss?

Pentru a vă face o idee, marca Remingtonoferă un prototip de tehnologie ionică cu un motor profesional de 2100 W AC pentru uscare ultra-rapidă. Pentru a-l achiziționa, nu uitați să plătiți aproximativ 140 de euro. Babylissvinde un dispozitiv cu funcții similare pentru puțin sub o sută de euro.

Uscatoare de par cu sau fara baterie?

Avantajul acestor exemplare constă în adecvarea lor practică. Într-adevăr, nu este necesar să le puneți într-o priză. Cu toate acestea, avem o preferință pentru modelele cu baterii, deoarece acestea pot fi reîncărcate. Pe de altă parte, dacă mergeți într-un loc fără energie electrică, o referință a bateriei ar fi ideală.

Cum folosesc un difuzor pentru uscătorul de păr?

În principiu, difuzorul este folosit pentru uscarea și stilul părului cret. Începeți prin a strânge ușor părul. Atașați duza la dispozitiv activând o setare rece sau caldă. Pentru volum la rădăcini, înclinați capul în jos sau în lateral. Unii folosesc clește pentru a le ridica. Apoi, așezați cu atenție o mână de păr în adâncimea duzei circulare. Pentru rădăcini, blocați difuzorul pe rădăcini timp de câteva secunde, astfel încât să se usuce.

Cât costă un uscător de păr Dyson?

Site-ul oficial Dyson are un preț de sub 400 de euro. Cu toate acestea, puteți găsi același produs pe alte site-uri de comerț electronic pentru bani mai puțini.

Cum îmi îndrept părul cu un uscător de păr?

Chiar dacă utilizați un uscător de păr plat, viteza și temperatura ar trebui să rămână ridicate. Începeți uscarea aspră a părului până când este dezumidificat în proporție de 80%. Apoi, utilizați clipuri pentru a vă împărți maneia în mai multe secțiuni. Alegeți tipul de perie pe care îl utilizați în funcție de rezultatul final pe care îl doriți. Luați o șuviță cuprinsă între 5 și 10 cm și mențineți-l întins în timp ce suflați pe el. Rețineți că duza uscătorului de păr ar trebui să fie cu fața în jos în timpul procesului. În cele din urmă, uscătorul de păr este fixat cu un flux de aer proaspăt.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *