Este autobronzantul periculos pentru pielea mea?

Publicat de Maria pe

Când vin zilele însorite, multe persoane au un complex de arătat cu pielea albă de zăpadă. Bronzarea este o opțiune excelentă pentru a rămâne frumos tot timpul anului. Cu toate acestea, au existat controverse recent cu privire la riscurile acestei soluții. În timp ce unii spun că este inofensiv pentru sănătate, alții confirmă contrariul.

autobronzant

Ce trebuie să știți despre asta

Mai simplu spus, autobronzantul este un produs dedicat pigmentării pigmenților fără soare. Adesea se bazează pe eritroză sau DHA și colorează stratul superficial al epidermei. Continuarea sa este foarte similară cu bronzarea naturală. Dacă eritruloza funcționează după 2 zile de utilizare, a doua aplicație vă va oferi rezultate în doar 6 până la 8 ore. Prin urmare, crema poate dura până la 3 zile, astfel încât să rămâneți mereu frumoși.

Înainte de ao aplica, este crucial să vă pregătiți bine pielea. Acest pas nu trebuie neglijat pentru un bronz uniform și un ten radiant. Înainte de a folosi produsul, este foarte recomandat să folosești un scrub pentru corp. Deoarece este important să eliminați calusurile și celulele moarte, această etapă trebuie luată în considerare. De asemenea, asigurați-vă că vă veți ras înainte de a utiliza. Cu o zi înainte este un moment bun pentru a vă asigura că niciun păr nu interferează cu bronzarea.

Motive bune pentru a alege acest articol

Pentru un ten frumos auriu, utilizarea acestui produs este o soluție simplă și convenabilă. Elimina riscul de a deteriora razele soarelui pe piele. Nu uitați că această lumină face ca pigmenții să îmbătrânească prematur. După câteva ore de bronzare, acestea se înroșesc de cancer. Din fericire, acest produs vă va ajuta să evitați acest dezastru. Conține o formulă care hrănește epiderma cu antioxidanți și vitamine. Prin proprietățile sale hidratante, îți face pielea să strălucească.

Vezi si:  Parerea noastra despre Braun Silk Expert 5 IPL BD 5008

Și asta nu este totul, avantajul său extraordinar este că oferă rezultate în cel mai scurt timp posibil. O oră sau două este suficientă pentru a obține un ten de culoare caramel. Nu trebuie să aștepți mult, deoarece atunci când aplici substanța, bronzul tău se va schimba după câteva ore. Nu trebuie să aștepți ca zilele însorite să se rumenesc. Nu veți mai fi dependenți de soare pentru a vă simți frumoși. Astfel poți evita un ten palid în fiecare anotimp.

Riscuri de luat in considerare

Este important să subliniem că această componentă nu este adaptată persoanei obișnuite. Este o idee proastă pentru cei care au un nivel scăzut de zahăr, care provoacă rumenire, și anume DHA și eritroză. În acest sens, aplicația nu are impact asupra acestor persoane.

În al doilea rând, poate provoca alergii și la unele persoane. Cu toate acestea, rareori provoacă reacții nedorite. Cu toate acestea, nu este nimic mai liniștitor decât să fii bine informat în prealabil pentru a evita neașteptatul.

Unii utilizatori resping mirosul puternic al acestei componente. Acest lucru se datorează emanației ridicate a EDI. Majoritatea referințelor de pe piață nu mai au această caracteristică. Pe măsură ce producătorii continuă să își îmbunătățească produsele, acest inconvenient a dispărut treptat.

Chiar dacă au existat multe zvonuri despre dezavantajele acestui produs, până acum nimic nu este justificat. În timp ce unii susțin că crește riscul de astm, alții confirmă că dăunează sistemului sanguin. Dar nu contează ce s-a spus, pentru că niciun dermatolog nu se sfătuiește cu privire la utilizarea acestuia.

Tipuri de autobronzant

Multe texturi ale acestui tanin sunt prezentate pe piață. Toate au propriile avantaje și proprietăți deosebite. Depinde de tine să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

Vezi si:  Parerea noastra despre Braun MGK3085

Printre produsele populare, produsul cremă atrage mai mulți cumpărători. Versatil, nu numai că vă permite să obțineți un ten bronzat, dar vă hidratează pielea. Ca orice alt tip, poate fi folosit pe tot corpul, dar este mai practic pe față.

În ceea ce privește gelul, este ușor de utilizat. De asemenea, oferă cel mai bun efect, la fel ca modelul menționat anterior. Cu toate acestea, este criticat pentru scurta sa perioadă de păstrare. Nu vă păstrează tenul auriu. Se stinge repede în duș. Drept urmare, trebuie să faceți din nou operația în fiecare zi.

În ceea ce privește spray-ul, este de asemenea perfect pentru realizarea unui bronz uniform. Utilizarea sa nu necesită nicio tehnică specială. Trebuie doar să-l pulverizați și apoi să-l întindeți cu mâinile. Singura problemă cu această referință este dozarea. Este dificil să stabilești dacă ai suficient bronz sau dacă trebuie să adaugi mai multe. Unele experimente sunt necesare pentru a determina rezultatul.

Dacă nu sunteți încă convinși de aceste modele, puteți alege foarte bine laptele. Cu textura sa lichidă, este ușor de utilizat și rămâne practic pentru toate părțile corpului. În ceea ce privește prosopul bronzat, acesta poate fi folosit ca orice alt prosop. Pur și simplu ștergeți-l pe zona afectată și veți fi atât de frumoși cu un ten strălucitor.

Sfaturi pentru produsul potrivit

Selecția nu se face cu ochii închiși, ci în funcție de culoarea pielii tale. Pentru pielea mai deschisă la culoare, este recomandat un articol cu ​​un conținut scăzut de DHA. Referința nu trebuie să depășească 3% pentru cele mai bune rezultate.

Vezi si:  Cum scapam de celulita acasa?

Persoanele cu pigmenți maturi pot prefera formule cu 5 până la 8% DHA. Aceste substanțe promit un bronz minunat de lungă durată. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, vă recomandăm să aflați în prealabil despre produs pentru a evita surprizele neplăcute. Când utilizați produsul pentru prima dată, alegeți elemente cu componente mai ușoare, pentru a nu vă deteriora pielea.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *