Foloseste uscatorul de par corect

Publicat de Maria pe

Este întotdeauna dificil să utilizați acest tip de dispozitiv. Pare cel mai bine să cumpărați un specimen profesionist care oferă viteze și temperaturi diferite cu funcția „Air Cool” pentru a evita deteriorarea părului. Pentru a satisface așteptările clienților exigenți, producătorii dezvoltă acum sisteme care combină acoperirea ceramică și tehnologia ionilor pentru a depăși frizzul. Iată câteva sfaturi despre cum să profitați la maxim.

foloseste uscator de par

Pre-uscați părul înainte de utilizare

Părul umed rămâne fragil. Prin urmare, este recomandat să le udați cu un prosop înainte de uscare, dar fără a le freca. Este recomandat să-l strecurați în acest prosop pentru a îndepărta excesul de apă. Pentru părul cret, micul truc este să folosești un model cu microfibră sau un tricou. În plus, lungimile trebuie să fie umede înainte de a intra sub dispozitiv.

Alege setarea potrivită pentru părul tău

Este de la sine înțeles că gradul de încălzire variază în funcție de tipul de capilar. Când este expus la temperatură, părul devine uscat și fragil. Un mod redus este potrivit pentru părul mai subțire, în timp ce o temperatură medie este suficientă pentru părul mai gros. Trebuie doar să evitați să fiți reglați la nivelul maxim. Persoanele care doresc să îndepărteze rapid excesul de apă pot mări pur și simplu viteza, nu termostatul.

Țineți uscatorul la aproximativ 30 cm de cap.

Nu lipiți dispozitivul direct pe cap pentru a evita deteriorarea fibrelor de păr. În același timp, această acțiune împiedică apariția frizzului. Gestul de a fi interzis este de a tortura șuvițele. Când vârful dispozitivului este ținut în jos, explozia de aer determină aplatizarea scării în loc să o împinge în sus.

Vezi si:  Cum să alegi un uscător de păr bun

Folosiți un uscător de păr care nu va deteriora părul.

Folosirea unui uscător de păr va economisi timp, mai ales dacă aveți părul lung. Totuși, căldura excesivă o poate slăbi, mai ales dacă este un ritual zilnic. Este indicat să lucrați pe fiecare fir de păr, pentru a nu-l sufoca. Este important să ne amintim că utilizarea unui spray sau mousse de protecție termică minimizează procentul de agresivitate. Organizează-te astfel încât să începi de la rădăcini și apoi treci treptat la sfaturi. Cu toate acestea, rețineți că există un uscător de păr cu difuzor pentru fiecare marcă, care este deosebit de potrivit pentru persoanele cu bucle.

Folosiți butonul de aer rece

De regulă, toate modelele care sunt vândute în magazine sau online par să fie echipate cu această funcție. După ce ați terminat de curățat, apăsați butonul „Aer rece” cu duza în jos. Începeți de la rădăcini și lucrați spre drumul de sus. Acest lucru întărește mătreața părului, ceea ce duce la un rezultat plăcut moale, strălucitor și mătăsos. Totuși, nu ezitați să aplicați ulei de argan sau jojoba sau chiar puțin ser pentru strălucire suplimentară.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *