Luptă impotriva migrenei cu ajutorul uleiurilor esențiale

Publicat de Maria pe

Durerea de cap persistă în ciuda vizitelor periodice la medic și a diverselor rețete deja începute. Medicamentele nu par să aibă un efect semnificativ asupra durerilor de cap obișnuite. Deseori nopțile sunt lungi din cauza lipsei de somn. Pentru a depăși aceste probleme, de ce să nu încercați remedii naturale?

migrena

Aromaterapie: o soluție care nu trebuie subestimată

Ca alternativă la medicina modernă, această știință a evoluat de-a lungul timpului. Eficiența sa nu mai poate fi dovedită. Urmașii săi cunosc bogăția acestui know-how. În plus, cei care se confruntă cu probleme antice, cum ar fi migrenele, își găsesc refugiu în această practică. Având în vedere incapacitatea anumitor tratamente, revenirea la remedii naturiste este o opțiune pentru acești pacienți.

Deoarece cauzele reale ale acestor afecțiuni variază de la o persoană la alta, aromaterapia sugerează tratarea fiecărui caz. Unii specialiști bănuiesc că sursa acestui sindrom este genetică. Factorii de mediu pot juca, de asemenea, un rol în dezvoltarea sa.

Și pentru femei, medicii explică originea acestei dureri de cap ca un dezechilibru hormonal. Nu trebuie trecut cu vederea nici indigestia, tulburările de vedere și infecțiile sinusale. Dacă niciunul dintre aceste fapte nu privește persoana, atunci este vorba de preocupări psihologice datorate stresului, emoțiilor puternice sau supărărilor intense frecvente.

Relaxare pentru a vindeca durerea și disconfortul

Deoarece soluția se găsește cu aceste tipuri, nu trebuie să ezitați să o utilizați. Se pot folosi diferite poțiuni. Trebuie doar să le alegeți în funcție de pașii de făcut. Cum să procedăm Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să ne relaxăm. Organismul arată o imagine mai mare atunci când este în repaus. Iar migrena se calmează și dispare în sfârșit atunci când nu există stres.

Vezi si:  De ce uleiul de cocos nu este pentru orice tip de ten

Prin urmare, specialiștii încurajează persoana să ia ședințe de relaxare în mod regulat. Dacă aveți o după-amiază gratuită, rezervați-o pentru acest antrenament. În caz contrar, seara târzie este ideală pentru acest tratament. Tratează-ți anomaliile cu o baie caldă bună într-o atmosferă de spa. Toate acestea se bazează pe alegerea muzicii, a lumânărilor care trebuie așezate peste tot și a uleiului esențial de utilizat.

În general, uleiul de rozmarin este preferat în aceste cazuri. Are proprietăți antiinflamatoare și antifungice puternice. Promovează circulația sângelui, ameliorează durerea și asigură relaxare. Este suficient să-l căsătorești cu cel mai bun ulei de nucă de cocos pentru a-și vedea efectul activ.

Masajul: o opțiune eficientă

Adesea, atrofiile musculare sunt cele care provoacă dureri de cap insuportabile. Când corpul este obosit, adultul simte epuizarea până la vârfurile unghiilor. Un masaj este potrivit pentru a readuce oamenii pe picioare. Dar nu este suficient dacă nu sunt disponibile vindecări miraculoase care să readucă oamenii în formă și să le restabilească forma.

Esența pe care o oferă astfel de îngrijire provine din mentă. Se amestecă cu ulei de nucă de cocos pentru a crește eficacitatea. Deoarece aceste concentrate conțin mentol, ele relaxează mușchii și ameliorează durerea. O doză egală de ambele părți are ca rezultat un amestec puternic cu o mie de calități.

Uleiul autohton din nuca de cocos este potrivit și pentru masaj. Beneficiile sale nu numai că beneficiază mușchii, dar, în mod ideal, și pielea umană. Durabilitatea sa o face o parte indispensabilă a vieții de zi cu zi. Întreaga familie le folosește: de la nou-născuți la adulți și bunici.

Utilizarea internă, respiratorie sau dermică a uleiurilor

Vezi si:  Care sunt cele mai bune uleiuri de canepa?

Există mai multe moduri de a profita la maxim de utilizarea regulată a unui astfel de produs. Pentru a încheia migrena, puteți alege lavanda. Această plantă ameliorează stresul și corpul. Experiențele comune ale adepților acestei științe atestă proprietățile lor pentru depășirea durerilor de cap.

Unii oameni nu ezită să adauge câteva picături din această esență la ceaiurile lor sau chiar să facă un ceai din plante din această poțiune. Poate fi folosit și pe un difuzor de ulei, pentru ca întreaga familie să se bucure de beneficiile sale. Același lucru este valabil și pentru mușețel. Aceasta din urmă rămâne interzisă femeilor însărcinate care prezintă riscul de avort.

În plus, eucaliptul reglează problemele sinusului. Se amestecă cu ulei de nucă de cocos și apoi se aplică pe sân. Pentru a curăța congestia nazală, luați apă clocotită și adăugați câteva picături din amestec. Apoi acoperiți-vă capul cu un prosop și stați peste piscină pentru a respira vaporii.

De unde puteți obține grăsime virgină de nucă de cocos?

În orice caz, această esență este o parte indispensabilă a oricărui tratament cu aromaterapie. Așa se explică de ce entuziasmul total al femeilor pentru acest produs miracol a dus la creșterea cererii pe piață. Pentru a satisface această necesitate convingătoare a populației, acest extract de nucă de nucă de cocos poate fi găsit astăzi peste tot pe rafturi. În cosmetică, produsele de îngrijire bazate pe acest amestec sunt disponibile sub toate formele: indiferent dacă sunt produse pentru păr, piele sau dinți.

Această esență poate fi folosită chiar și în gătit. Acestea sunt cele pe care le puteți găsi în magazinele alimentare alimentare. Acest set diferă prin calitatea articolelor individuale, dar și prin preț. Pe site-uri web cum ar fi Amazon și altele care costă o avere, se întâmplă să întâlnim un model mai ieftin.

Vezi si:  10 sfaturi pentru îngrijirea pielii cu ulei de nucă de cocos

Modelele rafinate suferă unele modificări în timpul construcției lor. Astfel, componentele chimice sau conservanții combină ingredientele de bază pentru tratamentul lor. Pentru cei care caută o concentrare pură, este necesar să le alegeți pe cele care au fost presate la rece.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *