Păr lung la bărbați – sfaturi și trucuri pentru a le îngriji

Publicat de Maria pe

par-lung-la-barbati

Pentru bărbații moderni, părul lung a devenit o tendință pe care mulți o adoptă. Cu toate acestea, această alegere necesită și o anumită cantitate de muncă. Da, trebuie îngrijit zilnic pentru a-l face mătăsos, strălucitor și ușor de stilat. Deci cum ajungi acolo?

Cât de des trebuie să vă spălați părul?

Cu acești domni, această întrebare se dovedește a fi mult mai legitimă decât în ​​cazul femeilor. De fapt, bărbații obișnuiesc să-și spele părul în fiecare zi după duș. Cu toate acestea, această rutină este încă interzisă decât dacă doriți să terminați cu o densitate mult mai mică decât densitatea de bază. Această acțiune va scoate treptat trunchiurile.

În plus, frecvența potrivită depinde și de tipul de păr. Dacă părul este gros, este suficientă îngrijirea de două până la trei ori pe săptămână. Pe de altă parte, dacă aveți tulpini subțiri, operațiile vor trebui să fie făcute mai des. Experții recomandă între patru și cinci spălări în șapte zile. Datorită acestei acțiuni, puteți recâștiga un pic de volum și suplețe. Deci, puteți să vă variați coafura și de ce să nu încercați nici măcar o coadă.

Ce sampon trebuie sa folosesc?

Din nou, totul depinde de proprietățile părului tău. Există de fapt mai multe tipuri de șampon pe piață, în funcție de tipul tulpinilor tale. Acestea variază de la cel mai uscat până la amestecat până la cel mai gras. Dacă sunteți în primul caz, aveți nevoie de un tratament hidratant. Soluțiile hrănitoare vor face, de asemenea, minuni. Aceasta include rețete care includ avocado, ulei de măsline sau salcâm.

Vezi si:  Care este temperatura ideală atunci când utilizați un uscător de păr?

Pentru a doua și a treia situație, aveți nevoie de o formulă care poate reduce secreția de sebum. Pentru a doua și a treia situație, aveți nevoie de o formulă care poate reduce secreția de sebum. Deci alegeți referințe pe bază de ulei de jojoba sau argilă albă. În plus, există anumite soluții de evitat, cum ar fi produse hiper-umidificatoare. Acestea din urmă tind să înrăutățească problema ta. Vei avea apoi întotdeauna impresia că ai părul murdar.

Masca este obligatorie?

Da, dragi domni, există și alte produse pe lângă șampon pentru îngrijirea bună a părului. Bineînțeles, depinde de fiecare persoană să le folosească sau nu. Dacă părul dvs. este în stare bună de sănătate, necesitatea unei îngrijiri complete nu este urgentă. De fapt, vă puteți permite luxul de a o face doar o dată pe lună.

Cu toate acestea, pentru persoanele cu părul uscat, aceasta este o poveste diferită. Experții recomandă utilizarea măștii o dată pe săptămână. Aplicarea trebuie făcută înainte de șamponare, după ce tulpinile au fost umezite puțin. De asemenea, este recomandat să înfășurați un prosop în jurul capului, astfel încât produsul să funcționeze mai bine sub căldura pe care o primește.

Păr fin: ce să faci?

Dacă doriți părul lung, trebuie să-i dați mai multă densitate pentru a face să pară mai frumos. De fapt, a face o chiflă cu tulpini fine este destul de complicată. De asemenea, ar fi ridicol să avem doar o minge mică. Nu vă faceți griji, există modalități prin care puteți câștiga volum.

În primul rând, trebuie să aveți o anumită grijă pentru păr. Spală-l de patru până la cinci ori pe săptămână. Pe de altă parte, există câteva produse care te fac să pari că le porți. Există, de exemplu, textura spray-uri de stil. În plus, puteți alege și o croială potrivită. De asemenea, o pantă este suficientă.

Vezi si:  Foloseste uscatorul de par corect

Ce tratament pentru ce tip de păr?

A avea părul frumos înseamnă a lua în considerare mai multe detalii. Întreținerea inadecvată poate duce cu siguranță la dezastru. În acest caz, este important să solicitați sfatul coaforului sau unui specialist. Aceasta va avea succes în rutina ta zilnică. Fiți conștienți că fiecare categorie de păr corespunde unui tratament specific.

Pentru persoanele cu tulpini grase, se recomandă produse pe bază de elemente antiseptice. Acestea pot fi portocaliu, salvie sau lavandă. Pentru a vă aspira excesul de sebum, optați pentru o mască de lut verde.

Dacă aveți părul uscat, o formulă hidratantă și hrănitoare va fi cel mai bun aliat al vostru. Ingredientele care trebuie priorizate în acest sens sunt miere, avocado, ulei de măsline, unt de shea, ulei de argan sau ulei de migdale.

Dacă tulpinile tale au o tendință plictisitoare și vrei să le dai mai multă strălucire, ar trebui să protejezi tulpinile de soare ca prim reflex. Prin urmare, un tratament anti-UV va fi unul dintre „necesitățile” pe care trebuie să le aveți. De asemenea, ar trebui să optați pentru soluții de hidratare cu miere sau migdale. Drojdia de bere face, de asemenea, minuni.

Cum vă puteți usca părul fără a-l deteriora?

Acest pas poate părea banal, dar dacă nu faci ceea ce trebuie în fiecare zi, te-ar putea costa mulți bani mai târziu. Cea mai bună alternativă ar fi să nu le atingeți, ci să lăsați vântul și aerul să se odihnească. Cu toate acestea, dacă nu aveți timp, există alte opțiuni. Cu uscătorul de păr, de exemplu, economisești timp. Cu toate acestea, aveți grijă să nu le folosiți excesiv, deoarece aceste dispozitive vă pot usca părul mai mult decât trebuie. În acest sens, utilizați în special suflanta rece.

Vezi si:  Ce este un hair mist - sau ceata de par?

În ceea ce privește prosopul, nu este recomandat să-l frecați prea tare pe tulpini. Acest lucru duce la rupere și vă face coafura electrică. Idealul ar fi apoi să atingeți ușor accesoriul pe crudă sau să-l puneți pur și simplu pe cap, înfășurându-l în jurul capului.

În ceea ce privește stilul, există mai multe alternative pentru bărbați. De exemplu, puteți alege coada de ponei la modă sau chifla dacă doriți să fiți la modă.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *