Parerea mea despre Revlon Colorstay

Publicat de Maria pe

Formula bogată în ghimbir

Alegerea unei baze de machiaj este o treaba complicată. Nu este suficient să recunoaștem nuanța potrivită pentru tonul pielii noastre. De asemenea, este important să acordați o atenție deosebită ingredientelor din rețeta produsului în cauză.

Revlon Cosmetics ColorStay™

Aici Revlon este interesat în special de persoanele cu tendință spre relații uleioase și mixte. În acest sens, brandul de ghimbir alege baza principală pentru crema sa. Acest element este cunoscut pentru bogăția sa de antioxidanți naturali. În acest moment există un total de 40 de antioxidanți. În acest scop, această plantă are puterea de a întineri și de a strânge pielea.

În plus, ghimbirul optimizează circulația sângelui, ceea ce conferă feței tale mai multă culoare. De asemenea, este capabil să hrănească dermul mai intens pentru a-l face mai elastic și mai viu. Această referință nu numai că unifică tenul tău, dar oferă și țesutului tău tratamentul necesar.

Recipient cu forma practic

Majoritatea fondurilor de ten sunt conținute în tuburi, vase mici sau sticle. În aceste cazuri, sunteți pe cont propriu atunci când vine vorba de dozare. Este dificil de cuantificat produsul care va fi utilizat pentru fiecare operațiune. De multe ori există tendința de a lua prea mult sau prea puțin, astfel încât rezultatul final al machiajului să poată fi falsificat.

Nu aveți această problemă aici, datorită flaconului prezentat de Revlon. Are o pompă pe care trebuie doar să o împingeți în jos, astfel încât scoutul să se toarne suficient pentru muncă. Suficient pentru a utiliza cu înțelepciune fiecare mililitru al acestui tratament. Pentru informațiile dvs.: Recipientul este de fapt 30 ml. Ceea ce pare potrivit pentru un particular. Pe de altă parte, dacă lucrați într-un salon, este posibil ca această achiziție să nu fie foarte profitabilă. Totuși, depinde de dvs. să vă vedeți numărul dacă vă puteți permite. Mai ales că costurile pentru această referință rămân accesibile.

Vezi si:  Cum aleg nuanta fondului de ten?

Ambalarea într-o sticlă mică facilitează, de asemenea, transportul acestui produs. Te însoțește cu ușurință în buzunar, indiferent dacă este mare sau nu. Suficient pentru a vă menține gata cu orice preț în cazul în care se întâmplă să fiți în afara nopții.

O textura bună

Un fundament care trebuie îmbunătățit de fiecare dată este practic. Nimeni nu are timp să dedice mai multe minute acestei sarcini în fiecare zi. Revlon înțelege asta, de aceea brandul a dezvoltat un produs bine structurat. Nu numai că nu veți simți greutate pe față, dar, dacă o atingeți acolo, substanța nu va dispărea. Nu este necesar să te uiți constant în oglindă la birou sau în altă parte. Te poți concentra doar pe sarcinile tale zilnice.

Acest tratament se lipește și de pielea ta timp de 24 de ore. Aceasta înseamnă că nu mai trebuie să te îmbraci înainte de culcare. Aceasta înseamnă că nu mai trebuie să te îmbraci înainte de a te culca, așa că nu pierzi minute din viață. De asemenea, veți putea salva sticla. Îl puteți păstra mult timp până la următoarea achiziție.

În plus, datorită factorului său de protecție solară 15, vă protejează dermul de efectele nocive ale razelor solare. Razele UV nu ajung la pielea ta pentru a le ataca. Când mergeți la plajă, nu trebuie să vă puneți protecție solară pe față. Îți vei desface machiajul.

Ideal pentru ascunderea imperfecțiunilor

Ca în orice fundație, aceasta este folosită în mod evident pentru a ascunde elementele nedorite care ticăresc imaginea feței noastre. Acest produs este potrivit în special pentru persoanele cu piele grasă și combinată și are puterea de a matifia tenul. În acest scop, nu vei mai avea o față radiantă atunci când aplici acest machiaj pe tine. Acest rezultat poate fi menținut pe parcursul zilei. Te păstrează proaspăt chiar și pe vreme caldă.

Vezi si:  Cum eliminam rimelul de pe gene in mod corect?

Și acesta nu este singurul motiv. De asemenea, a fost dezvoltat pentru a oferi o mască eficientă care poate ascunde roșeața și acneea de tot felul pe care nu doriți să le vedeți.

Mai multe nuante din care să alegeți

Evident, nu toate au aceeași culoare a pielii. Știm cu toții că pentru ca rezultatul să fie cât mai natural, nuanța unui primer trebuie să fie cât mai aproape de pielea utilizatorului. Din acest motiv, Revlon a pregătit o gamă largă de culori pentru fiecare tip de derm pentru atenția clienților săi. Acestea variază de la tonuri reci la tonuri neutre și cele mai calde.

Există mai multe opțiuni pentru fiecare dintre aceste categorii. Aceasta variază între 12 și 13 selecții. Prin urmare, este puțin probabil să nu găsiți produsul care vă place cel mai mult.

În ceea ce privește costurile, desigur sunt aceleași, indiferent de ultima ta alternativă. Îți poți achiziționa obiectul cu puțin sub 15 euro. Cu toate calitățile pe care le prezintă această referință din Revlon, aceasta pare a fi destul de potrivită.

Ce mi-a placut:

Ghimbirul conținut în formula acestui fond de ten Revlon garantează un efect ferm și anti-îmbătrânire pentru piele. Datorită antioxidanților pe care acest ingredient le oferă, acest cosmetic este ideal pentru tenul combinat și tenul gras.

Ce nu mi-a placut:

Pacat ca aceasta sticla contine doar 30 ml de produs. Dacă intenționați să-l utilizați profesional într-un salon, va trebui să cumpărați mai multe sticle pentru a vă satisface nevoile.

Nu este prea mult de criticat cu privire la acest articol. Cei care au testat-o ​​au fost câștigați de proprietățile sale. În plus, costurile par rezonabile și accesibile tuturor.

Vezi si:  Top cele mai bune rujuri
Categorii: Machiaj

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *