Parerea noastra despre Braun Silk Expert 5 IPL BD 5008

Publicat de Maria pe

Avantajul principal:

Utilizarea regulata a acestui epilator cu lumina pulsata permite reducerea permanenta a parului in cateva saptamani. Datorita tehnologiei sale, este o metoda nedureroasa, usor de utilizat si, mai ales, definitiva.

Dezavantaj principal:

Ca si celelalte modele IPL, este posibil ca acest epilator sa nu fie complet eficient pe pielea inchisa la culoare si parul deschis si fin.
Principalele caracteristici explicate

Braun Silk Expert 5 IPL BD 5008

Tehnologie si senzor

Tehnologia cu lumina pulsata (IPL) folosita de acest dispozitiv este inovatoare si sigura, permitandu-i sa fie folosita chiar si acasa. Au disparut zilele in care epilarea permanenta a trebuit sa fie facuta intr-un centru specializat de infrumusetare. Datorita proliferarii acestor dispozitive avansate de indepartare a parului, puteti efectua fiecare sesiune acasa.

Tehnologia IPL a acestui model Braun este certificata si de Skin Health Alliance, deci nu trebuie sa va faceti griji. Dar aceasta tehnologie nu ar putea fi inteleasa fara a mentiona senzorul de piele SensoAdaptTM.

Datorita acestei caracteristici, epilatorul adapteaza automat intensitatea luminii la tipul dvs. de piele. Acesta este un pas important inainte, deoarece nu trebuie sa pierdeti timpul pentru a face ajustari. Dupa cum spunem, acesta este un proces 100% automat. Durata de viata a becului este de aproximativ 300.000 de clipe, ceea ce inseamna ca puteti termina tratamentul.

Cum functioneaza?

Una dintre cele mai frecvente indoieli cu privire la faptul ca utilizatorii ciuma care utilizeaza aceste epilatoare pentru prima data este modul in care functioneaza. In acest caz, cunoasterea acesteia va va ajuta sa intelegeti de ce este un dispozitiv atat de eficient.

Acest epilator actioneaza sub suprafata pielii, adica la radacina parului, atacand melanina acestuia. Astfel, il slabeste cu utilizarea progresiva a acestui dispozitiv pana cand nu mai apare la suprafata.

Vezi si:  Uleiul de ricin, un ulei miraculos pentru corp - adevăr sau legendă?

Este un mecanism foarte intuitiv si usor de utilizat, asa cum arata recenziile epilatorului. Are un buton care trebuie apasat pentru a declansa fotografii usoare pe zona aleasa a pielii. Este important sa fii foarte precis in timpul indepartarii parului, deoarece scopul este sa acopere intreaga suprafata a pielii. Timpul de asteptare intre o fotografie si alta este de 1 pana la 2 secunde.
accesoriu

Pretul acestui epilator poate sa nu fie cel mai mic de pe piata, dar este de inteles ca unul acorda atentie caracteristicilor sale si accesoriilor sale. Acest model nu vine singur, dar este insotit de un accesoriu util, care va ajuta la realizarea sedintei de epilare mult mai satisfacatoare.

Este o perie de exfoliere sonica pentru corp, care este indicata pentru a va pregati pielea inainte de fiecare sesiune. Datorita faptului ca este un accesoriu rotativ, este responsabil sa lase pielea pregatita pentru ca epilarea sa fie mai eficienta.

Printre alte beneficii ale exfolierii, elimina celulele moarte care, in timp, infunda suprafata pielii. In acest fel, regenerarea pielii este stimulata.

Este rapid

Unul dintre motivele pentru care acest model este considerat unul dintre cele mai bune masini de indepartat parul de pe piata este eficienta sa. Utilizatorii care opteaza pentru metoda de epilare cu lumina pulsata necesita, pe langa obtinerea unor rezultate vizibile, sa fie rapid.

In acest context, este un epilator care indeplineste perfect aceasta cerinta. Potrivit producatorului, clientul poate observa reducerea parului in doar 4 saptamani de utilizare, atat timp cat urmeaza instructiunile. Dar, pe langa viteza obtinerii rezultatelor, este de remarcat viteza sesiunilor. Pentru a va face o idee, este posibil sa acoperiti partea inferioara a piciorului in doar 8 minute.

Vezi si:  4 utilizări simple ale uleiului de nucă de cocos

Conform statisticilor impartasite de Braun, aproximativ 80% dintre femeile care au folosit acest epilator au gasit rezultate dupa 12 luni de utilizare. Foarte interesant este si faptul ca integreaza trei moduri de operare (normal, soft si extra-soft), ceea ce permite adaptarea dispozitivului la fiecare zona a corpului. De fapt, se potriveste chiar liniei de bikini si a fetei.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *