Pareri crema antirid Chanel Le Lift

Publicat de Maria pe

Avantaje

Datorita componentelor sale dezvoltate exclusiv pentru brand, care urmaresc sa contribuie la imbunatatirea aspectului pielii din structura sa celulara, poate fi una dintre cele mai eficiente creme de pe piata. Pe de alta parte, ofera o atingere moale si placuta din aplicatia sa.

Dezavantaje

Comparativ probabil cu alte creme faciale, nu este cel care ofera un pret mai accesibil, dar unii oameni pot considera ca datorita calitatii sale si a rezultatelor pe care le-ar putea oferi aceasta caracteristica este compensata.

Este o crema care poate asigura o hidratare profunda, cu ingrediente active inovatoare in formula sa, astfel incat sa poata fi adaptata nevoilor actuale ale pielii tale.

Principalele caracteristici pe scurt

Tehnologie

In spatele fiecarui tratament facial se afla un grup de cercetatori profesionisti, dedicat analizei pielii, compozitiei sale si ingredientelor care ar putea ajuta la imbunatatirea aspectului sau. Insa in zilele noastre, produsele care apartin acestei clasificari se confrunta cu noi provocari, deoarece acum nu incearca doar ca acest efect sa se obtina superficial, ci cauta din structura celulara a pielii un echilibru mai bun, astfel incat acest efect sa fie mai de durata. Tocmai acest lucru putem observa in aceasta crema, deoarece este rezultatul unor cercetari ample ale brandului Chanel, care are in vedere si circumstantele actuale cu care se confrunta pielea oamenilor.

In special in aceasta crema, este inclus ingredientul activ 3.5-DA, care este un oligopeptid de tip vegetal, care este atribuit pentru a creste tonicitatea pielii, astfel incat ridurile fine ii pot imbunatati aspectul. Acest lucru se datoreaza faptului ca activeaza in mod natural microcircularea pielii, dar, de asemenea, modereaza productia de microARN, contracarand astfel efectele genetice ale celulelor pielii, astfel incat, in ciuda compozitiei lor, acestea pot ajuta pielea sa isi indeplineasca mai bine functiile. Acest lucru il face o crema care, in ciuda faptului ca pielea ta are o anumita mostenire, incearca sa-si imbunatateasca aspectul printr-o tehnologie inovatoare.

Vezi si:  Ulei de cocos pentru dinti?

Efecte

Pentru a considera ca este eficient, nu putem sa nu analizam comentariile si opiniile facute de persoanele care l-au folosit. In acest caz, datorita faptului ca este o crema faciala testata dermatologic, se pot obtine opinii pozitive despre flexibilitatea pe care o poate oferi pielii si despre modul in care poate oferi o mai mare fermitate a caracteristicilor, astfel incat arata mai tanar, imbunatatind aspectul liniilor chiar profunde.

In plus, daca va preocupa textura cremei, este posibil sa fiti interesat sa stiti ca este descrisa ca o crema usoara, proaspata, cu o textura care usureaza aplicarea si distribuirea pe fata, fara a va simti gras.

Utilizare

Pentru a aplica corect aceasta crema nu aveti nevoie de niciun accesoriu sau dispozitiv special, ceea ce reprezinta un avantaj, iar marca sugereaza ca este aplicata prin miscari rapide si netezitoare, deci nu trebuie sa apelati la masaje pentru a o absorbi corect, reducerea timpului rutinei de ingrijire.

Pe de alta parte, este o crema versatila pe care o poti folosi atat ziua cat si noaptea, deci poate fi complementul pe care il cauti pentru a-ti mentine pielea bine hidratata in orice moment.

Prezentare si completari

Una dintre calitatile care definesc cel mai bine marca Chanel este grija pentru a oferi un aspect elegant si sofisticat produselor sale; aceasta crema nu face exceptie, deoarece borcanul sau negru cu litere contrastante are sigiliul traditional al marcii. Pe de alta parte, de aceasta data ne prezinta un recipient cu o cantitate de 50 g de crema de fata, care ar putea fi calificat ca o cantitate suficienta pentru cateva zile de tratament, oferind in acest fel confort si practic, astfel incat sa il puteti depozita in locul cel mai potrivit.

Vezi si:  Beneficiile uleiului de ricin pentru gene

Pentru a obtine rezultate mai bune in ingrijirea dvs. zilnica a pielii, in cazul in care aceasta crema va ofera beneficiile pe care le asteptati, puteti completa efectele acesteia cu alte produse din linia Chanel Lift, precum crema conturului ochilor si serul antirid, care sunt concepute pentru a fi compatibile cu aceasta crema si au aceeasi baza tehnologica pentru a va ajuta sa mentineti textura si aspectul sanatos al pielii voastre.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *