Ulei de cocos pentru dinti?

Publicat de Maria pe

Îndepărtarea tartrului, introducerea plumbului pentru a umple golul, eliminarea unui dinte carosabil … Toate acestea pot fi evitate prin îngrijirea dinților și a întregului interior al gurii. Diferite produse ajută la îngrijirea lor, uleiul de cocos fiind unul dintre cele mai puțin cunoscute. Cu toate acestea, există multe beneficii care vă vor satisface în multe feluri.

beneficii ulei de cocos

Curata-ti gura

Bacteriile apar în gură după masă, dar și în timpul somnului și toată ziua, pe scurt, constant. Acest lucru creează un miros neplăcut. Respirația neplăcută este incomodă pentru toată lumea, motiv pentru care trebuie tratată în mod regulat. Acest produs te va ajuta să scapi de el treptat. Markerii acestei probleme ale gurii sunt înregistrați în mod constant pentru a reduce intensitatea mirosului.

Acest tratament atacă, de asemenea, bacteriile care sunt responsabile pentru îngălbenirea dinților. Folosind-o puteți obține oricând o culoare albă. De asemenea, elimină sursa de acumulare a plăcii. Nu veți mai suferi de reclamațiile cauzate de reziduurile care nu dispar atunci când utilizați peria.

Gura ta va deveni mai curată în timp. Senzația de prospețime este resimțită delicat, mai ales după 10 zile de utilizare. Dintii vor fi apoi mai sanatosi si mai sanatosi sa ramana asa.

Cu toate acestea, tratamentul trebuie efectuat regulat și fără întrerupere. În caz contrar, veți obține doar rezultate limitate. Toate aceste eforturi nu vă vor oferi satisfacții.

Protecția gingiilor

Datorită menținerii neregulate a gurii, deseori dezvoltăm diferite boli, cum ar fi Inflamarea gingiilor. Gingivita este o inflamație cauzată de sistemul imunitar care atacă bacteriile din gură. Insignele din această fază sunt mai mult decât enervante. Acest lucru va provoca dureri excretoare la nivelul gingiilor.

Vezi si:  Pareri crema antirid Chanel Le Lift

Acest lichid gras are proprietăți calmante și va fi de mare ajutor în astfel de situații. Ca un antiinflamator eficient, slăbește bacteriile prezente în plăci. Acest lucru reduce răspunsul după atacul imun. Vei avea apoi mai puțină durere.

Recesiunea este, de asemenea, cauza mai multor simptome de dizabilitate. Membrana gingivală formează o barieră protectoare împotriva bacteriilor. Când începe să se retragă, dinții și mai ales rădăcinile nu mai sunt protejați. Aceasta creează mai rapid cavitățile. Gargara cu ulei de cocos tratează rapid acest simptom. În doar câteva sesiuni, totul va fi normalizat din nou, iar dinții dvs. vor fi susținuți eficient.

Cum faceți o apă de gură bună?

Există multe avantaje pentru un ulei bun de cocos. Cu toate acestea, nu poate fi folosit pur și simplu peste tot. Trebuie să parcurgi câțiva pași pentru a beneficia pe deplin de virtuțile tale.

Începeți să luați o lingură de ulei și să o topiți. Baia de apă este cea mai potrivită pentru acest lucru, deoarece nu există contact cu focul. Imediat ce este complet lichefiat, clătiți gura. Glisați uleiul înainte și înapoi, astfel încât fiecare zgomot și curățare să fie scăldate, având grijă să nu-l înghițiți. Nu vă faceți griji, acest tratament nu conține substanțe chimice. Procesul său natural de fabricație nu vă va oferi probleme de sănătate dacă îl înghițiți în cantități mici. Doar te simți rău în privința gustului.

Nu este suficient să le răsuciți doar între dinți pentru câteva secunde. Trebuie să stea acolo cel puțin zece minute. Poate părea puțin lung, dar rezultatul va apărea destul de repede. Apoi, clătiți bine gura cu apă fierbinte. Acesta va elimina definitiv bacteriile care nu au fost spălate în prima etapă. Apa caldă sau rece nu are efect asupra grăsimilor. Încălziți-l cât mai mult pentru a împiedica uleiul rămas să vă întărească și să vă deranjeze.

Vezi si:  Care sunt cele mai bune uleiuri de canepa?

Când ați terminat, nu uitați să vă spălați pe dinți așa cum faceți în fiecare zi. Așa puteți elimina reziduurile lipicioase. Deoarece gingiile au fost înmuiate de produs, se recomandă desigur să folosiți o perie moale pentru a nu vă răni.

Alte utilizari

Utilizarea acestui element pentru curățarea dinților aduce mai mult decât puteți crede. Acest produs este utilizat pe scară largă pentru a elimina toxinele din organism. În acest fel aveți mai puține probleme ale pielii, cum ar fi acneea. Reacțiile inflamatorii, în special în cavitatea bucală, sunt, de asemenea, cauza diferitelor boli, cum ar fi astmul sau tulburările hormonale. Clătirea gurii în mod regulat cu acest ulei va rezolva aceste probleme.

Acest extract de cocos conține vitamina E și are proprietăți antioxidante. Ajută la încetinirea îmbătrânirii celulelor. Când îl aplici pe dinți, acest ulei are un efect special asupra celulelor feței tale și îți oferă un aspect tineresc pentru mai mult timp.

Designul natural și lipsa ingredientelor dăunătoare, cum ar fi fluorura, sulfatul de sodiu și altele, le fac pasta de dinți ideală pentru persoanele cu gingii sensibile. Nu veți simți nicio vânătaie cauzată de substanțe chimice.

Deoarece ajută la prevenirea cariilor dentare, previne și infecțiile dentare. Elimina bacteriile și, de asemenea, reduce riscul de arterioscleroză sau întărire a arterelor. Asta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la atacurile de cord.

Utilizarea acestui produs inhibă formarea de celule canceroase. De fapt, o gură nesănătoasă poate fi cauza multor probleme de sănătate, cum ar fi Cancer pancreatic, de sânge sau rinichi.

Vezi si:  Am testat Maybelline Superstay. Ce credem?

Desigur, este important să cumpărați un produs bun pentru a asigura eficacitatea acestuia. Multe locații oferă produse naturale în concentrare optimă pentru tratamentul dinților. Puteți găsi articole în cantități diferite, în funcție de nevoile dvs. sau de numărul de utilizatori.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *